Рівне:

Створення та просування сайтів

Зварич привіз з Америки докази своєї вищої освіти

Україна і світ 12-травня, 2005, 12:139 prov 1 081
Він сказав, що з’їздив за свій кошт у США й одержав документи, які свідчать про його освіту. Зварич сказав, що передає документи в Кабмін і Секретаріат для встановлення їх достовірності, передають Українські новини.
– Рівень та якість моєї освіти відповідають посаді, яку я займаю, – сказав Зварич.
Він повідомив деталі своєї біографії, зокрема зазначив, що одержав ступінь бакалавра й далі вчився в Колумбійському університеті (Нью-Йорк, США). Він додав, що в нього немає диплома магістра, однак він одержав освіту, що відповідає ступеню магістра.
Зварич додав, що він не говорив про те, що має науковий ступінь професора й закінчену юридичну освіту, однак одержав достатню наукову кваліфікацію, щоб працювати в Нью-Йоркському університеті викладачем.
Зі слів Зварича, він не закінчив свою дисертацію й шкодує про це. Зварич також додав, що за допомогою спекуляцій навколо його освіти проводиться масштабна кампанія, спрямована на дискредитацію його імені.
29 квітня міністр юстиції Роман Зварич заявляв про загублення ним документів про його вчене звання у зв’язку із заміною ним американського громадянства на українське.
22 квітня депутат Верховної Ради із фракції Соціал-демократичної партії (об’єднаної) Юхим Фікс звернувся із проханням до прем’єр-міністра Юлії Тимошенко перевірити наявність диплома про вищу освіту у Зварича. Раніше в ЗМІ з посиланням на анонімне джерело з’явилася інформація, що ставить під сумнів наявність у Зварича диплома Колумбійського університету.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору