Рівне:

Створення та просування сайтів

За звірячі інстинкти – довічне ув’язнення

Кримінал 12-травня, 2005, 12:319 prov 1 365
Наразі 26-річний Йосип перебуває у Городищенській виправній колонії №96, що у Рівненській області.
– Того дня Йосип і Михайло приїхали із Львова до Тернополя, чоловіки займалися бродяжництвом та попрошайництвом. – Розповів Рівненський прокурор з нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах Василь Овдіюк. – За гроші, що зібрали, купили оковиту. Варто зауважити, що зі стану алкогольного сп’яніння чоловіки майже не виходили. Пропиячивши цілий день, опівночі вирішили влаштувати нічліг під автомобільним мостом, де продовжили свою “трапезу”. Згодом вони побачили, раніше своїх “колег” Анну та Руслана, які спали на землі, на покривалі. У Йосипа з’явилася ідея відібрати постіль, власники ж її віддавати не бажали.
Обурившись відмовою, Йосип, недовго думаючи, загітував Михайла вчинити криваву розправу…
Озброївшись дерев’яними палицями, бродяги пішли в наступ. З несамовитою люттю вони почали бити чоловіка і жінку, наносячи удари в голову, груди, живіт. Після бійки нелюди вирішили зґвалтувати жінку, адже вона уже не могла себе захистити. По черзі вони задовольнили свої сексуальні потреби після чого знову почали бити своїх жертв. Чоловікові завдали близько сорока ударів, а жінці – близько тридцяти. Потім зняли із людей одяг. Але тут з’явився свідок, який не входив у плани убивць – неповнолітня Наталія, котра бачила цю жахливу картину. Тоді бродяги зґвалтували дівчину, і пригрозили, що вб’ють, якщо та розповість про те, що бачила.
У суді неповнолітній Михайло повністю свою вину визнав та розповів обставини злочину, допомагаючи слідству. Йосип же, незважаючи на докази, своєї вини не визнав.
При призначенні покарання підсудним у відповідності до вимог ст. 50, 65 Кримінального кодексу України, колегія суддів враховує характер і ступінь небезпечності вчинених злочинів. У даному випадку підсудний Йосип втягнув до вчинення тяжкого злочину неповнолітню дитину, запевняючи його, що їх дії залишаться безкарними. 16-річний хлопчак перевиховуватиметься за ґратами ще 9 з половиною років, а коли вийде на волю йому буде 25. Михайлові пощастило більше ніж Йосипові, адже той, засуджений до довічного позбавлення волі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору