Рівне:

Створення та просування сайтів

У НОВИЙ РІК — З НОВИМ БЮДЖЕТОМ

Актуально 04-січ, 2007, 13:149 prov 984
У бюджеті передбачені вищі, аніж у минулому році, видатки на соціальну сферу. Так, більше 77 мільйонів гривень спрямовано на фінансування закладів освіти, що майже на 20 відсотків більше у порівнянні з 2006 роком. Із цієї суми 24 мільйони 380 тисяч відійде на виплату заробітної плати освітянам. Також за рахунок коштів, передбачених на цю галузь, у наступному році будуть утримуватися дві загальноосвітні школи-інтернати, два ліцеї, Вербська та Олександрійська школи-інтернати для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування, одинадцять спеціальних загальноосвітніх шкіл, чотири позашкільні заклади, три вищі навчальні заклади I-ІІ рівнів акредитації, три заклади післядипломної освіти, психолого-медико-педагогічна консультація.
На 12,4 відсотка збільшилися у цьогорічному бюджеті видатки і на медичну галузь. Більше половини коштів з них(понад 68 мільйонів) передбачається спрямувати на оплату праці працівникам установ і закладів охорони здоров’я. Зросли видатки на закупівлю медикаментів та харчування хворих.
Удвічі збільшено (порівняно з 2006 роком) виплати сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та державну допомогу дітям. Надійде також і збільшена субвенція для малозабезпечених громадян на оплату житлово-комунальних послуг, послуг зв’язку та інших передбачених законодавством пільг та компенсацію за пільговий проїзд.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору