Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Актуально 11-січ, 2007, 13:299 prov 1 042
Наркоторговці в тенетах
Понад 10 кілограмів макової соломки вилучили працівники боротьби з незаконним обігом наркотиків Рівненського МВ УМВС у квартирі 21-річного рівнянина Михайла Х. А у ще одного ровесника Михайла Павла Н. теж конфіскували небезпечну рослину. Наркоторговця впіймали на гарячому, коли він збував наркотик 38-річному жителю міста Березне Леоніду С.
Не чіпай жінку з ножем
З ножовим пораненням грудної клітки потрапив у торакальне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні 44-річний рівнянин, непрацюючий. Встановлено, що тілесні ушкодження чоловікові під час сімейного конфлікту кухонним ножем нанесла дружина.
Полуничка
На Рівненщині затримали жителя Тернопільської області, який у квітні 2004 року переправив до Польщі свою землячку і продав представникам секс-бізнесу.
Шевроле для гостя
3 січня 2007 року надійшло повідомлення від 23-річного Миколи, мешканця міста Харкова, про те, що 3 січня від кiнопалацу “Україна” в місті Рівному викрали його автомобіль CHEVROLET NIVA, 2006 р. в., сiрого кольору, д. н. СЕ 6432 АЕ. Автомобіль рівненські ДАІшники невдовзі знайшли та повернули щасливому гостю нашого міста.
Моквинський кулеметник
Кулеметну стрічку вилучили міліціонери в одного з жителів села Моквин Березнівського району. У ній було 19 патронів, кожен — калібру 12 мм., часів Великої Вітчизняної війни. Чи є у чоловіка кулемет, зараз з’ясовують слідчі. Про це повідомили з ЦЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору