Рівне:

Створення та просування сайтів

НОВИЙ РІК ДЛЯ СИРІТ

Актуально 18-січ, 2007, 16:049 prov 927
12 січня в актовій залі Рівненської райдержадміністрації загорілася вогнями новорічно-різдвяна ялинка. Цього разу керівники району спільно з благодійною місією «Світанкова зоря» влаштували свято для дітей-сиріт та напівсиріт, а також вихованців дитячих будинків сімейного типу.

Близько двох сотень дітлахів у цей день покидали стіни державної установи з подарунками у руках. В доволі об’ємних пакунках малюки познаходили предмети одягу й особистої гігієни, канцелярське начиння та, безумовно, солодощі. Такі комплекти необхідних та корисних речей, як розповів директор місії «Світанкова зоря» Григорій Хомич, допомогли зібрати іноземні спонсори — шведська та ірландська місії. Дітлахи з Рівненського району стали не єдиними, кому подарували свято іноземні благодійники. Адже подібні акції уже кількома днями раніше відбулися у Сарненському та Рокитнівському районах.
Рівненських дітей з новорічними святами привітали керівники району — голова райдержадміністрації Михайло Никитюк та голова районної ради Микола Свінтозельський. Колядками та щедрівками їх розважав зразковий фольклорний гурт «Намисто». А деякі діти самі приготували подарунки своїм друзям — пісні, гра на музичних інструментах додавали гарного настрою усім присутнім.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору