Рівне:

Створення та просування сайтів

Вибух біля МЕГУ

Кримінал 18-січ, 2007, 16:109 prov 1 221
В п’ятницю близько полудня всі, хто потрапили на вулицю С. Дем’янчука, що у Рівному, мали змогу побачити величезне скупчення спеціальних автомобілів для ліквідації вибуху.
Перехожі не на жарт перелякались, коли потужний вибух пролунав із новобудови неподалік МЕГУ. Але переляк швидко минув, бо по гучномовцю повідомили, що це всього лише тактичні заняття з ліквідації надзвичайної ситуації внаслідок вибуху газоповітряної суміші в багатоповерховому будинку підрозділу оперативно-рятувальної служби ГУ МНС та аварійно-рятувальних служб обласного центру. Подивитися на вибух приїхало багато чиновників з облдержадміністрації, тому що передувало «феєрверку» засідання, де підводили підсумки діяльності органів управління та сил цивільного захисту Рівненської області за 2006 рік і де посадовці звітували перед керівництвом.
На засідання рівненських МНСників завітав навіть директор Департаменту кадрової політики МНС України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Іван Шевченко, який залишився задоволеним роботою рівненських рятувальників. Присутній на засіданні Анатолій Жуковський, якого представили як виконуючого обов’язки голови РОДА, в кінці засідання попросив всіх підлеглих бути присутнім на «ліквідації вибуху», бо він особисто перевірятиме присутність того чи іншого працівника облдержадміністрації на „об’єкті”. Тож змушені були в полудень працівники РОДА спостерігати за „шоу” МНСників на вулиці, названій на честь нашого земляка.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору