Рівне:

Створення та просування сайтів

Інваліди отримали автомобілі

Актуально 25-січ, 2007, 16:169 prov 1 383
22 січня на Рівненщині збільшилася кількість власників автомобілів. Так, ключі та документи від вісімнадцяти новеньких «Таврій» з рук заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації Олега Торкунова отримали люди з особливими проблемами.
Усі вони перебували в черзі на отримання транспорту в управлінні праці та соціального захисту Рівненської облдержадміністрації. Семеро мешканців краю отримали автомобілі безкоштовно, решта ж, сплативши 15-30 відсотків від їхньої вартості, – залежно від часу перебування у черзі та складності захворювання.
Дехто із інвалідів чекав цього дня… 15 років! Втім, начальник Головного управління праці та соціального захисту населення Рівненської облдержадміністрації Ігор Якубець говорить, що такі терміни не є дивиною. Черги просуваються так довго, оскільки на сьогодні в області ще 3200 інвалідів чекають, доки підійде їхня черга отримувати свій транспорт.
За словами пана Якубця, ціна одного автомобіля – 21 тисяча гривень. Кошти на їх придбання надало Міністерство праці України та Фонд захисту інвалідів. За інформацією спеціалістів управління, в 2007 році для інвалідів Рівненщини буде виділено 88 автомобілів.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору