Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Актуально 25-січ, 2007, 16:209 prov 1 203
Березне
Спорудити міні-гідроелектростанцію на річці Случ у селі Князівка має на меті одна приватна структура. Вона уже профінансувала відведення землі під спорудження та техніко-економічне обгрунтування. Однак мешканці села висловили занепокоєння можливістю підтоплення у зв’язку із будівництвом міні-ГЕС і дозволу на це не дали. Зараз документи на спорудження міні-ГЕС перебувають на експертизі. Облдержадміністрація вважає це будівництво виправданим і доцільним. Окрім відшукання альтернативних джерел енергії та виробництва її за дуже низькою ціною — 3 копійки за кіловат-годину, це ще й кілька додаткових робочих місць.
Демидівка
Вітер зірвав дахи із 37 будівель у Демидівському районі. Зазнали пошкодження покрівлі чотирьох шкіл, трьох дитячих садків, двох медичних пунктів та 28 приватних житлових будинків, де проживають 112 чоловік. Пошкоджено чотири лінії зв’язку.
Дубно
В райцентрі спорудили перший євродім. На нього виділило кошти Міністерство оборони, адже це передбачено програмою забезпечення житлом військовослужбовців. Враховано сучасні технології тепло- й енергозабезпечення, встановлені пластикові вікна, автономне опалення. Невдовзі 65 родин військовослужбовців тут відзначатимуть новосілля.
Кузнецовськ
31 випадок вітряної віспи зареєстрували медики за тиждень у містечку атомників.
Млинів
У Млинові відбулися перші прилюдні торги з продажу майна територіальних громад району, а саме – приміщення дитячо-юнацької школи. Стартова ціна об’єкта була 50 тисяч гривень, а продали будівлю за 80 тисяч гривень.
Сарни
Рішенням міської ради в місті заборонено палити на дитячих та спортивних майданчиках, територіях та приміщення дошкільних, шкільних та позашкільних навчальних закладів, ВПУ-22, сільськогосподарського ліцею, педагогічного коледжу РДГУ, стадіоні “Мрія”, зупинках автобусів, залізничному вокзалі та автостанції, сходових клітках багатоповерхових будинків, в адмінприміщеннях державних та комунальних установ, та на територіях лікувальних закладів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору