Рівне:

Створення та просування сайтів

Голлівудська зірка “одягла” зачіску Тимошенко

Зіркова алея 25-січ, 2007, 16:289 prov 2 013
Відома голлівудська актриса і модель Сієна Міллер, яка входить у десятку найбажаніших жінок планети, прийшла на церемонію нагородження премії Золотий глобус у Лос-Анджелесі зі знаменитою косою, яка є фірмовим знаком лідера української опозиції Юлії Тимошенко.

Це не пройшло повз увагу провідних інформаційних агентства, які відразу зробили комбіновану фотографію зачіски Юлії Тимошенко і зачіски Сієни Міллер на церемонії нагородження, яка відбулася в Лос-Анджелесі 15 січня. Сієнна Міллер, відома за фільмом „Казанова”, була однією з ведучих церемонії нагородження найпрестижнішої кінопремії світу.
Як повідомлялося раніше, 11 січня цього року лідер БЮТ Юлія Тимошенко прийшла у Верховну Раду в новому образі — з розпущеним волоссям, без звичної коси. Перед цим Тимошенко останній раз розпускала косу на весіллі своєї дочки Євгенії в жовтні 2005 року. Вперше Юлія Тимошенко довела, що її коса не фальшива, у березні 2002 року, розпустивши волосся прямо на прес-конференції на очах у журналістів.
У червні 2005 Тимошенко, яка займала тоді посаду прем’єр-міністра України, стала людиною місяця за версією польського видання журналу Playboy. За підсумками опитування, проведеного в лютому 2006 року сайтом AskMen.com, Сієна Міллер увійшла в десятку найбажаніших жінок планети.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору