Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 25-січ, 2007, 16:309 prov 1 501
Першим офіційним стартом у новому році на Рівненщині став юнацький чемпіонат області з плавання, який відбувся у басейні СДЮШОР. У змаганнях взяли участь представники обласних ДЮСШ, а це майже 100 юних плавців (хлопці 1993 року народження та дівчата 1995 року народження). Перше загальнокомандне місце вибороли вихованці рівненської ДЮСШ-3, на другому місці представники СДЮШОР з плавання Рівненської міської ради і на третьому — плавці ДЮСШ РАЕС м. Кузнецовська. Переможцем в абсолютному заліку серед спортсменів стала вихованка тренера Євгенії Іванової — Надія Гуменюк.

* * *
У суботу в Рівному не відбулося календарної гри у чемпіонаті України з міні-футболу у першій лізі західної зони. МФК “Рівне” мав приймати ФК “Бориспіль”. Проте гості не приїхали до нашого міста і взагалі припинили боротьбу у першості України. В зв’язку з тим, що команда не дограла перше коло, всі результати ігор з її участю анульовані. Таким чином, продовжує лідирувати одеський “Локомотив” — 18 очок. МФК “Рівне” на п’ятому місці — одинадцять очок.
Результати ігор туру: Іллічівець-МТП” — “Планета-Міст” — 3:5, “Меркурій-ЧТЕІ” — “Кардинал” — 3:1, “Каменяр” — НУХТ — 5:4, “Контингент” — “Локомотив” — 1:1.

* * *
Тим часом міні-футбольна команда ДЮСШ-4 провела заключний матч першого кола першості України серед команд другої ліги. Приймаючи колектив “Фортеця” з Кам’янець-Подільського, підопічні Віталія Засморжука перемогли 4:2 (1:0). Після п’яти ігор в активі ДЮСШ №4 дві перемоги, нічия та дві поразки. Команда знаходиться в середині турнірної таблиці.

* * *
Визначилися фіналісти першості Рівненської області з міні-футболу “Кубок ДЮФЛРО” серед дитячих колективів 1993-94 років народження, який іде в залік змагань “Граємо за Україну разом”. У своїх зонах право грати у фіналі здобули: у Рівному — СДЮШОР-93, СДЮШОР-94, ДЮСШ-4, команда “Освіта” Кузнецовського управління освіти, у Костополі — “Штурм” та “Ізотоп”, у Дубні — дубенські футболісти та команда села Шепетин. Фінальні ігри відбудуться 28 січня у Рівному.

* * *
Не розпочала роботу штучна ковзанка у Рівному. Всупереч проанонсованій події, організатори не змогли зустріти присутніх льодом. В організаторів виникли технічні причини. І хоча функціонувати ковзанка може при температурі +15 градусів, запустити її до роботи при такій температурі виявилося справою непростою. Проте організатори роблять усе можливе, аби найближчим часом тисячі бажаючих змогли потрапити на лід.

* * *
У суботу стартувала відкрита зимова першість міста Рівного з футболу, присвячена пам’яті Володимира Шморгуна. На футбольні поля парку імені Шевченка, запасні поля стадіонів “Авангард” та “Хімік” вийшли 35 колективів. Після двох турів у своїх групах без поразок ідуть: СДЮШОР-90, «Водник», ФК «Квасилів», ОДЮСШ, «Забороль», «Лавіс», «Хімік», «Власт» та «Седан». Наступні тури відбудуться у суботу та неділю.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору