Рівне:

Створення та просування сайтів

60 гривень за відмову від паління

Актуально 26-вер, 2008, 09:019 prov 3 113
60 гривень за відмову від паління

По 60 гривень щомісяця доплати від адміністрації рівненського підприємства “Агроресурс” можуть отримати працівники, котрі виявили бажання кинути палити. А якщо порахувати кошти, які заощаджуватимуться на покупці цигарок, то доважок до сімейного бюджету, можна сказати, буде суттєвим.
Для отримання грошей працівники мають укласти відповідну угоду з дирекцією та неухильно її дотримуватися. У випадку, коли людину під час роботи побачать з цигаркою за прохідною (на території підприємства палити заборонено), вона змушена буде повернути всю отриману раніше винагороду.
За словами керівника відділу кадрів “Агроресурсу” Миколи Короля, нововведення спричинене тим, що близько 20 відсотків працівників зголосилися кинути палити.
Як запевняє заступник директора підприємства з виробничих питань Іван Чемоватов, ноу-хау позитивно позначилося на ефективності використання робочого часу.
Втім, така програма боротьби за здоров’я нації не є українським винаходом. Так, жителям шотландського міста Данді свого часу пропонували 150 фунтів (близько 300 доларів США) за відмову від цигарок. Проте найбільшу винагороду за відмову від шкідливої звички отримав житель Саудівської Аравії – батько заплатив синові 267 тисяч доларів за те, що він кинув палити.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Коментарі - всього 2

Nata 26-вер, 09:59

А скільки запропонують за відмову пити?

prov 26-вер, 10:07

wink wink
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору