Рівне:

Створення та просування сайтів

Ющенко стріляв на Рівненському полігоні

Актуально 26-вер, 2008, 10:029 prov 3 573
— Я задоволений проведеним навчанням, я даю найвищу оцінку тому професійному рівню, який продемонстрували сьогодні солдати, офіцери, керівництво ЗСУ, Генштаб, — сказав Президент України Віктор Ющенко в інтерв’ю журналістам після завершення навчань, проведених  на Рівненському загальновійськовому полігоні.
Ющенко стріляв на Рівненському полігоні

— Навчання показало, що українське військо за сьогоднішніх умов здатне на належному рівні виконувати свій конституційний обов’язок із захисту нашої держави. Можу стверджувати, що при реформуванні українських Збройних Сил ми обрали правильний курс. Сьогодні ми побачили зразок сучасного професійного, мобільного війська, готового вирішувати всі необхідні бойові задачі, — відзначив Глава держави. 
Президент окремо наголосив, що прибув на сьогоднішні навчання як на плановий захід з метою контролю виконання державної програми розвитку Збройних Сил України на 2006 - 2011 роки.    Він нагадав, що кожного року в Україні проводиться 25-30 загальнонаціональних навчань, завдання яких щороку ускладнюються. За словами Глави держави,  навчання такого масштабу як сьогоднішні — з бойовими стрільбами на рівні загальновійськового з’єднання із засобами посилення — проходять вперше за останні роки. Як на позитивний момент цього заходу Президент вказав той факт, що на сьогоднішніх  бойових стрільбах застосовувалися сучасні протитанкові керовані ракети „Стугна” вітчизняного виробництва.
Прес-служба РОДА
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору