Рівне:

Створення та просування сайтів

«Творча валіза» стартує у Рівному

Останні новини 27-вер, 2008, 15:119 prov 1 436
З 7 по 9 листопада 2008 року у місті Рівне відбудеться Всеукраїнський молодіжний мистецький фестиваль «Творча валіза». Фестиваль організовує Громадська мистецька формація «МЕТР», партнерську підтримку надає управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому, Мистецька Агенція «Арт-вертеп», Кіноцентр «Ера».
«Творча валіза» покликана залучити до участі якнайбільшу мистецьку і глядацьку аудиторію, адже є фестивалем не вузького профілю, а, навпаки, об’єднує шість найрізноманітніших мистецьких напрямків.
Метою фестивалю є підтримка молоді у її творчих починаннях, заохочення до подальшої мистецької діяльності та пропаганда сучасних мистецьких тенденцій. «Творча валіза» є гарним шансом для молодих людей презентувати себе на фестивалі всеукраїнського рівня і подивитись на рівень та якість інших митців з різних куточків України.
Фестиваль пройде у два етапи:
1. Відбірковий тур учасників на Всеукраїнський молодіжний мистецький фестиваль «Творча валіза» (29 вересня – 18 жовтня 2008 року);
2. Проведення Всеукраїнського молодіжного мистецького фестивалю «Творча валіза» (7 – 9 листопада 2008 року);
Наразі оголошуємо початок 1-го етапу і запрошуємо молодих виконавців, колективи, формації, творчі об’єднання тощо. Відбір учасників Всеукраїнського молодіжного мистецького фестивалю «Творча валіза» проводять організатори – Громадська мистецька формація «МЕТР».
Ті, хто пройдуть відбірковий тур, отримують запрошення на участь у фестивалі, де переможців Всеукраїнського молодіжного мистецького фестивалю «Творча валіза» визначатимуть глядачі за допомогою голосування.
Родзинкою фестивалю є змога отримати грошову винагороду за участь. Для того, щоб проголосувати, глядач має зробити грошовий внесок, який становить мінімум 5 грн. Той, хто проголосував тричі за трьох учасників у різних мистецьких напрямках, отримує запрошення на закритий гала концерт. У свою чергу, учасники кожного із 6 напрямів фестивалю, які отримують найбільшу суму, стають переможцями фестивалю. Натомість загальна сума, зібрана протягом «Творчої валізи», ділиться між усіма учасниками. У програші не залишається ніхто!
Шість переможців Всеукраїнського молодіжного мистецького фестивалю «Творча валіза» отримують спеціальну відзнаку у вигляді статуетки, право на персональну онлайн-виставку у рамках проекту «Barzdo Expo-Room» МА «Арт-вертеп» та можливість виступити на галаконцерті за участі спеціально запрошених зірок.

Умови участі у відбірковому турі Всеукраїнського молодіжного мистецького фестивалю «Творча валіза».
У відбірковому турі можуть брати участь молоді митці, колективи, формації, творчі об’єднання і т.д., що презентуватимуть себе в одному або декількох із 6 напрямів передбачених Всеукраїнським молодіжним мистецьким фестивалем «Творча валіза»:
 Театралізовані покази – перфоманси, контактна імпровізація, покази з елементами танцю, вистави тощо;
 Літературні читання – літературні перфоманси, читання з елементами відео тощо;
 Музика - акустичні та на пів акустичні гурти та виконавці, beat box тощо;
 Кіноанімація – короткометражне кіно, відео, анімація;
 Фотомистецтво – художня фотографія (фотоколаж, комп’ютерна обробка фото, власна техніка);
 Малярство і ручна робота (handmade) – живопис, графіка, скульптура, вітраж та псевдовітраж, колаж, інсталяції тощо.

Немає жодних обмежень щодо подачі матеріалу, головне щоб це було якісно, експериментально, цікаво і видовищно. Склад та кількість учасників не обмежена.
Для участі у відбірковому турі потрібно заповнити «зголошення» і принести або надіслати до 18 жовтня 2008 року за адресою м. Рівне, вул.. Соборна 14А «Молодіжний центр» - Громадська мистецька формація «МЕТР» або на електронну пошту: art.metr.ua@gmail.com. Разом із зголошенням обов’язково потрібно надати «додаток до зголошення».
При відборі учасників «Творчої валізи» будуть оцінюватись:
 Відповідність заданим критеріям;
 Якість поданого матеріалу;
 Оригінальність ідеї;
 Змога учасника належно презентувати себе на «Творчій валізі».
Результати відбіркового туру будуть оголошені через тиждень після завершення терміну подачі «зголошень» і оприлюднені у ЗМІ. Участь у Всеукраїнському молодіжному мистецькому фестивалі «Творча валіза» безкоштовна!
Проїзд учасників і харчування за свій рахунок. Поселення – за рахунок організаторів. Увага! Учасники мають право презентувати на «Творчій валізі» лише власні роботи та твори, авторами яких вони є!

Ми закликаємо усіх молодих та креативних митців до активних та рішучих дій. Не проґавте свій шанс!

Рівненська міська молодіжна організація громадська мистецька формація МЕТР
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору