Рівне:

Створення та просування сайтів

Дебютант розпочав з перемог

Спорт 03-жов, 2008, 09:449 prov 949
У п’ятницю стартував чемпіонат України з гандболу серед жінок у вищій лізі. Дебютант цих змагань — ГК “Рівне“ приймав тернопільську команду “Економуніверситет-Енерго” і двічі переміг — 20:18 та 19:18. Обидва матчі пройшли у нервовій боротьбі, й до останньої секунди не можна було комусь віддати перевагу.
Крім рівнянок та тернополянок у вищій лізі борються ще чотири колективи: “Панацея-ШВСМ” (Харків), “Мотор-2” (Запоріжжя), “Хмельничанка” (Хмельницький) та столичний “Університет”. Змагання пройдуть у два кола — кожна із команд прийматиме і відвідуватиме супротивників.
Як говорилося вище — обидва матчі були складними. Емоції били через край — кожна з команд бажала перемоги. Більше хотіли її рівняни й двічі здолали своїх суперниць. У п’ятницю рахунок склав двом’ячеву різницю — 20:18 (11:9 — після першого тайму). Наступного дня гості знову забили вісімнадцять, а підопічні Юрія Басюка — на один більше — 19:18. В середині другого тайму рахунок був нічийним — 12:12. Долю матчу вирішив влучний постріл гандболістки ГК ”Рівне” за тридцять секунд до закінчення поєдинку. Попри всі намагання тернополянок врятувати гру, зробити їм цього не вдалося.
Наступний поєдинок ГК “Рівне“ проведе 10-11 жовтня в Рівному проти хмельницької команди ”Хмельничанка”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору