Рівне:

Створення та просування сайтів

Чоловік виліз із каналізаційного люка, і його збило авто

Кримінал 03-жов, 2008, 11:289 prov 1 046
Водій «VOLKSWAGEN T4» збив чоловіка, який раптово виліз із каналізаційного люка вчора у Рівному на вулиці Поповича. 34-річний Андрій, житель Львівської області, автомобілем «VOLKSWAGEN T4» рухався зі сторони вулиці Дубенська в напрямку Чернишова. Чоловік працює у ТзОВ «ЗІ» водієм-експедитором, перевозить ліки. Саме у цей час він прямував до однієї із аптек у місті Рівне.
Як пояснив правоохоронцям, водій об’їжджав перешкоду, як раптово із землі висунулася голова. Він одразу натиснув на гальма, бо почув, що когось зачепив. Зупинивши автомобіль, він зрозумів, що у каналізаційний люк впала людина, яку він вдарив автомобілем. Водієві пояснили, що той чоловік живе поблизу і заліз у люк, щоб перекрити воду. Відразу викликали швидку і міліцію.
Місцевий житель, 51-річний Леонід, від удару автомобіля впав у каналізаційний колодязь, що знаходився на проїзній частині дороги. У результаті цього Леонід отримав закриту черепно-мозкову травму, травматичну кому. Його госпіталізували у реанімаційне відділення ЦМЛ м. Рівне. Про це повідомила старший інспектор сектору зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України в Рівненській області Світлана Марко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору