Рівне:

Створення та просування сайтів

Вбив, бо ревнував

Кримінал 10-жов, 2008, 09:379 prov 1 065
Сімнадцять ножових поранень завдав своїй дружині ревнивий чоловік.
Молоде подружжя проживало у батьків Світлани в одному із сіл Старовижівського району, що на Волині. Того злощасного вечора Святослав Т., повернувшись додому, побачив, як його дружина щебече з кимось по мобільному телефону. Святослав і раніше ревнував її, тож коли Світлана у відповідь на питання “З ким ти там патякаєш? Чи не з коханцем?” відповіла, що можливо і так, чоловік страшенно розлютився.
“Він схопив ножа і почав завдавати ним удари в живіт та шию бідолашної жінки, -- розповідає Анатолій Муравчук, начальник Старовижівського райвідділу внутрішніх справ. – Жертва кричала, намагалася вирватися з кімнати, однак нелюд замкнув двері із середини і продовжував свою чорну справу. Згодом експерти нарахували сімнадцять ножових ударів на тілі молодої жінки.”
Після того, як Святослав побачив, що Світлана не ворушиться, він пішов до сільського фельдшера і попросив її зайти до нього додому, мовляв, там щось трапилося. Сам же швиденько покинув село і попрямував до села Луків Турійського району. А вже звідти дістався до Ковеля. “Очевидно, у нього все-таки прокинулася совість, -- говорить пан Муравчук. – Було уже під ранок він прийшов до міліції і зізнався у скоєнні злочину. Сьогодні чоловік перебуває під вартою, триває слідство”.

Олеся Кішка,
Луцьк.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору