Рівне:

Створення та просування сайтів

Чергові три очки

Спорт 10-жов, 2008, 10:099 prov 946
Чергові три очки


Після поразки в Іллічівську рівняни намагалися реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Мінімальну перемогу, як і чергові три очки, господарі здобули, але далася вона їм нелегко.
У стартові хвилини підопічні Миколи Філіна повністю переважали суперника. Вже на першій хвилині “Верес” заробив кутовий. Через п’ять хвилин Юрію Козлюку завадив відзначитися воротар гостей Ігор Корж. Чернівгівчани створили перший момент поблизу воріт Василя Козіброди лише через п’ятнадцять хвилин від початку гри. В цій ситуації надійно зіграв голкіпер рівнян Василь Козіброда. На шістнадцятій хвилині зобов’язаний був забивати Михайло Сергійчук. Вийшовши сам на сам з Ігорем Коржем, рівнянин пробив надто високо, хоча відзначитися ніхто йому не заважав. Через десять хвилин гості відповіли тим же. Щоправда, тут Віталій Буняк відгукнувся на простріл і розстрілював ворота “Вереса” впритул. Не влучив. Від середини першого тайму активність рівнян пішла на спад. Відчувалася важкість у діях гравців “Вереса” — далася взнаки понеділкова гра в Іллічівську та довга дорога назад. Перша половина наближалася до свого нічийного завершення, як вистрелив Максим Бєлобровський. Гравець “Вереса “ обіграв кількох захисників і зробив простріл. Проте в нього вийшов влучний удар у дальній кут воріт. Цього, мабуть не чекав ніхто. Навіть сам винуватець епізоду.
Другий тайм розпочався з небезпечного удару Артема Українця, воротар гостей парирував його з великими труднощами. Через чотири хвилини мали змогу відзначитися гості. Віталій Буняк вийшов сам на сам із Василем Козібродою, але переграти нашого воротаря не зміг. З часом швидкості на футбольному полі знизилися. Аби активізувати гру, тренери обох команд провели численні зміни. Проте на хід матчу це не вплинуло.
Набравши 20 очок, наша команда посіла сьоме місце у турнірній таблиці. Лідирує черкаське „Дніпро” — 33. Саме з цією командою проведе наступний матч „Верес”.
Результати решти ігор: ФК ”Коростень” — „Буковина” — 3:0, „Арсенал” — „Оболонь-2” — 0:1, „Нива” (Вінниця) — „Поділля-Хмельницький” — 1:1, МФК ”Миколаїв” — „Нива” (Тернопіль) — 2:2, „Нафком” — „Дніпро” — 1:2, „Єдність” — „Княжа-2” — 4:1, „Рось” — ЦСКА — 0:0, „Карпати-2” — „Бастіон” — 1:1.
Микола Філін, головний тренер ”Вереса”:
— Після сьогоднішнього матчу говорити про гру команди не варто. Після повернення з Іллічівська для відпочинку і відновлення часу було замало. Звичайно, певні корективи у дії хлопців ми внесли. Добре, що є запаси фізичної готовності, хоча й рухалися футболісти на полі повільно. Є й інші фактори, які впливають на готовність команди.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору