Рівне:

Створення та просування сайтів

Співпраця угорців з рівнянами

Актуально 02-чер, 2005, 15:479 prov 1 091
Тиждень угорської культури “Україна-Угорщина – стратегічні партнери на шляху з Європи до Європи” розпочався на теренах Рівненщини 26 травня. Офіційну делегацію Угорщини представляли Надзвичайний і Повноважний Посол угорської культури в Україні Янош Тот, радник-посланник і Повноважний Міністр Єно Молнар, перший секретар, директор комерційного відділу Посольства Угорської Республіки в Україні Іштван Палашті.
Прибули іноземці до Рівного, щоб обговорити питання подальшої співпраці між Рівненською областю та Угорщиною у торгово-економічній галузі. Планується розширення культурно-освітніх зв’язків, насамперед між навчальними закладами Рівненщини та Угорщини, програма обміну студентами, налагодження виставкової діяльності.
Як повідомив пан Тот, ділові кола Угорщини зацікавлені у співпраці з нашою областю, оскільки у нас є все для плідної праці – і хороша сировинна база, і багато розумних людей.
Крім того, за словами голови Рівненської облдержадміністрації Василя Червонія, за результатами двосторонньої торгоівельно-економічної співпраці, в минулому році вдвічі збільшився зовнішньоекономічний оборот і становить він 42 мільйони гривень. При цьому, відповідно, на 50 відсотків зросли обсяги експорту. Саме тому і рівненські підприємці зацікавлені у поглибленій співпраці з підприємцями Угорщини.
Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору