Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 02-чер, 2005, 16:079 prov 1 131
Футбольна жіноча команда „Родина” Костопільського ліцею-інтернату спортивного профілю, якою опікується директор ВАТ „Костопільський завод продтоварів” Микола Кучерук, існує лише 2 роки. Але успіхи дівчат-футболісток уже добре відомі за межами області та України.
Першу гру костопільчанки провели 21 травня в Харкові проти місцевого „Металіста”.
З 20 по 25 травня в Скадовську Херсонської області пройшла фінальна частина IV юнацьких ігор України з футболу серед дівчат 1989-1990 р.н. Серед збірних команд областей Рівненщину представляла комнада костопільских ліцеїсток, яка в змаганнях виборола I місце.
А 28 травня на нашому стадіоні „Колос” вперше у вищій лізі грала команда „Родина” проти „Спартака” з Івано-Франківська. І хоч комнада костпільчан поступилася з рахунком 0:2, тренер Василь Мамчур не бачить підстав для розчарування.
– Оскільки це перша гра на такому високому рівні, то результат не зовсім поганий, – говорить він. Свою роль відіграла вікова різниця між представниками команд. Наші дівчата значно молодші від своїх суперниць. Потрібен час і посилене тренування. Відповідно, в подальшому можна сподіватися на кращий результат.
Галина МІНЮК,
Костопіль.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору