Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 20-жов, 2008, 09:249 prov 1 117
У суботу відбулися повторні матчі півфіналів чемпіонату області з футболу серед ветеранів. “Ізотоп-РАЕС” у важкій боротьбі здобув перемогу над рівненською командою „Авангард-ПАС” — 1:0 (перший матч — 0:0), й здобув право грати у фіналі. З іншого півфіналу пробився “Маяк”, який вдома розійшовся миром зі здолбунівським „Автолендом” (0:0). У першому поєдинку сарненчани перемогли 1:0. У фіналі зустрінуться „Ізотоп-РАЕС” та „Маяк”. Матчу за третє місце не буде — кубки отримають обидві команди.
***
Продовжує громити своїх суперниць у чемпіонаті України з гандболу у вищій лізі жіноча команда ГК “Рівне”. У другому турі підопічні Юрія Басюка двічі здолали команду “Хмельничанка” Хмельницького — 37:23 та 28:21.
Якщо першого ігрового дня перевага господарок була відчутна, то наступного рівнянкам довелося докласти максимум зусиль, аби перемогти. Разом із харківською командою „Панацея-ШВСМ” наша команда очолює турнірну таблицю.
***
В останній гонці другої польської спідвейної ліги „Спідвей-Рівне” на власному треці здолав команду „Ожел” з Лодзя — 52:38. Доля зустрічі була визначена в трьох останніх заїздах, які господарі виграли по 5:1. Найбільше очок за „вепрів” набрали Маріуш Франкув, Збігнев Червінські та Матей Кус — по 14. У гостей найбільший доробок у Марата та Руслана Гатіятових — по 9. Таким чином, наша команда завершила змагання на третьому місці.
***
У неділю відбувся ІІ Меморіал пам’яті Ігоря Марка. Вшанувати пам’ять видатного гонщика зібралось чимало вболівальників. Гонка розпочалася з падіння Збігнева Червінські та Романа Іванова, які зазнали травм і на доріжку більше не виходили. У фіналі сильнішим був Павел Месьонц, який випередив Матея Куса, Іллю Бондаренка та Яцека Ремпалу. На жаль, до фіналу не зміг потрапити рівнянин Володимир Колодій. У підсумку наш спідвеїст набрав лише п’ять пунктів.
***
11-12 жовтня пройшли змагання відкритого чемпіонату Німеччини всеєвропейського турніру класу А з джиу-джитсу, в якому Артем Доценко у категорії до 55 кг (вік до 18 років) став чемпіоном. Тренує спортсмена Руслан Глега.
***
У Києві відбувся перший чемпіонат України з регбі-7 серед жінок. Команда Рівненського інституту права (тренери Ігор Родзяк та Юрій Ковалюк) посіла третє місце, поступившись колежанкам із Київського університету права. Першими ж в Україні чемпіонками з регбі-7 стала команда з Кривого Рогу „Дикі кішки”.
***
Під час паузи чемпіонату, викликаної участю збірної України в чемпіонаті світу в Бразилії, МФК “Рівне “взяв участь у “Кубку Галичини”. У групі наша команда поступилася господарям — “Урагану” (4:2), а потім — львівській “Енергії” (1:6). У боротьбі за п’яте-місця рівняни поступилися “Будівельнику-ВВ”. Основний час завершився внічию (4:4),а в післяматчових пенальті перемогу святкували суперники — 4:2.
***
Три дні в Севастополі тривав фінал Кубка України з армспорту, в якому брали участь понад 200 учасників з 20 регіонів України. Збірна команда області, яка була сформована зі студентів та випускників НУВГП (тренер Олександр Комаревич), здобула 14 нагород різного ґатунку. Переможцями змагань стали Олександр Омельяненко, Сергій Стасюк, Юрій Саранчук, срібні нагороди вибороли Іван Лук’янчук (дві), Андрій Радчук, Микола Кельник, Сергій Стасюк, Віта Опанасюк, бронзовими призерами змагань стали Роман Катишев, Андрій Радчук, Олег Чикалюк, Маргарита Новак.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору