Рівне:

Створення та просування сайтів

Ситуація ускладнюється

Спорт 20-жов, 2008, 09:249 prov 1 086
Лише два тури залишилося провести у чемпіонаті області з футболу у першій лізі. Незважаючи на фінішну пряму, ситуація нагорі турнірної таблиці яснішою не стає. Чотири команди реально претендують на нагороди: оржівський “ОДЕК”, сарненський “Маяк”, рівненська “Славія” та березнівський “Случ-Класік”.
У двадцятому турі центральною стала гра в Оржеві, де місцевий “ОДЕК” приймав березнівчан. На двадцятій хвилині господарі вже вели 2:0. На початку другого тайму у ворота В’ячеслава Голюка влетів ще один м’яч. Гості змогли знайти в собі сили сквитати два м’ячі. Першим був влучний та результативний удар зі штрафного. Наприкінці матчу у компенсований час “Случ-Класік” забив другий гол — на більше не вистачило часу. Юнаки розійшлися миром — 1:1.
Поки березнівчани, одні з претендентів на нагороди, втрачали пункти (поразка стала першою після дванадцяти вдало зіграних матчів), головні конкуренти їх набирали.
Результати ігор: “Водник” — “Ізотоп-РАЕС” — 1:2 (юнаки — -:+), ФК “Вельбівно” — “Славія” — 0:1 (перенесено на 16 жовтня), “Хімік” — “Сокіл” — 2:0 (2:2), “Маяк” — “Волинь-Цемент” — 2:1 (4:0), “Полісся” — “Штурм-МЕГУ” — 1:1 (перенесено на 15 жовтня).
У турнірній таблиці продовжує лідирувати “ОДЕК” — 47 пунктів після 20 ігор. На три менше у сарненського “Маяка”, та одна гра у запасі. З 41 очком на третє місце вийшла “Славія” (19 ігор), й замикає четвірку кращих “Случ-Березно” — 39. Вчора відбувся перенесений поєдинок між “Маяком” та “Славією”.
У другій лізі пригальмував ФК “Гоща-АМАКО” (49 очок), який поступився на виїзді “Горині” — 1:2. У потилицю лідерові дихає ФК “Смига “— 45 пунктів. У наступному турі саме ці команди зустрінуться між собою.
Результати матчів: ФК “Квасилів” — “Спартак” — 4:1, “Олімп” — “Верес-2” — 3:0, “Горизонт” — “ДПА-Сатурн” — 6:3, “Варіант” — “Енергія” — 4:3, “Фіалка” — ФК “Смига” — 0:1, “Горинь” — ФК “Гоща-АМАКО” — 2:1.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору