Рівне:

Створення та просування сайтів

Перевізник – зима 2008

Кримінал 24-жов, 2008, 10:229 prov 1 083
З 20 жовтня працівники Державтоінспекції спільно з представниками Головавтотрансінспекції розпочнуть комплекс профілактичних заходів під назвою „Перевізник-зима 2008”.
Основною метою проведення вказаних заходів є попередження аварійності на пасажирському та вантажному автотранспорті, а також посилення роботи щодо зміцнення транспортної дисципліни водіїв та підвищення технічної готовності автобусів і вантажних автомобілів до експлуатації у зимовий період.
У ході проведення профілактичних заходів проводитимуться перевірки автомобільних перевізників на предмет належного проведення щозмінного передрейсового огляду водіїв, а також дотримання положення про робочий час і час відпочинку.
Крім цього, звертатиметься увага на технічний стан автобусів, особливо на готовність їх до роботи у зимовий період, справність запасних виходів, укомплектованість засобами пожежогасіння, а також будуть виявляти факти встановлення додаткових місць для сидіння пасажирів та балонів для роботи на газовому паливі, які не відповідають вимогам безпеки.
Не залишатимуть поза увагою порушення ПДР пасажироперевізниками.
Триватимуть ці заходи до 14 листопада.
Світлана Марко,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору