Рівне:

Створення та просування сайтів

Чорний понеділок

Кримінал 24-жов, 2008, 10:329 prov 1 223
20 жовтня на території області зареєстровано три дорожньо–транспортні пригоди, в яких дві особи загинуло та дві травмовано.
Близько 23 години в Дубровиці водій мопеда Ігор, 1976 р.н. не впорався з керуванням та допустив самопадіння. В результаті ДТП водій мопеда отримав тілесні ушкодження у вигляді: ЗЧМТ, струс головного мозку. Після надання медичної допомоги відпущений додому. Пасажир мопеда Юлія, 1982 р.н., отримала тілесні ушкодження у вигляді: ЗЧМТ, гематоми правої щоки, садина обличчя та колінного суглобу. Після надання медичної допомоги відпущена додому.
На автодорозі Прикладники-Зарічне-Дубровиця водій автомобіля „ВАЗ-2108”. 30-річний Геннадій Ж. з смт. Зарічне скоїв ДТП на вулиці с.Іванчиці Зарічненського району. Він не вибрав безпечної швидкості руху та збив 79-річну Марію Л., яка переходила дорогу поза пішохідним переходом. Жінка від отриманих травм загинула на місці пригоди.
А біля перехрестя виїзду з м.Костополя на автодорогу Городище-Рівне-Старокостянтинів 49-річний водій автомобіля „DAEWOO NUBIRA” Анатолій П. з м.Черкаси скоїв наїзд на пішохода Миколу М. Костопільчанин переходив дорогу поблизу перехрестя. Від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди, — повідомила прес-служба УДАІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору