Рівне:

Створення та просування сайтів

Ініціатива та самореалізація молоді!

Останні новини 01-лис, 2008, 19:349 prov 1 232
Сьогодні держава зацікавлена у молоді, свіжих ідеях та талановитих працівниках. Робота на державній службі є надзвичайно цікавою, проте, вимагає від себе відповідальності та наполегливості. Нині самореалізація є досить вагомим та важливим фактором у житті людини, але для того, аби досягнути цього, необхідно визначитись, наскільки це вам необхідно.
Саме це питання та питання розвитку державної служби в Україні, сучасного стану навчання та перенавчання, підвищення кваліфікації, а також роль громадської організації, як шлях самореалізації особистості молоді мали змогу обговорити під час семінару, який відбувся на базі Сарненської райдержадміністрації за участі голови райдержадміністрації Петра Рухера, заступника начальника управління державної служби в Рівненській області Миколи Шустова та викладача Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Володимира Олексіва для осіб, зарахованих до кадрового резерву держслужби для осіб, які бажають працювати в органах державної виконавчої влади, а саме є учасниками програми «Молодіжна адміністрація». Думаю, варто наголосити на тому, що Указом Президента України від 3 липня 2008 року N 616/2008 2009 рік в Україні оголошено Роком молоді. І в районі, відповідно, розроблено ряд заходів, до яких буде залучатися молодь. З січня 2004 року в районі д іє програма підтримки молоді – “Молодіжна адміністрація”, яка, як наголосив Петро Рухер, дає можливість молоді випробувати та проявити себе на державній службі. Адже саме під час стажування молодь має змогу ознайомитися з структурою роботи та нормативно-правовою базою райдержадміністрації і визначитися, чи дійсно вона зацікавлена в цій роботі.
Дана програма передбачає створення додаткових стимулюючих умов для самореалізації і розвитку студентської та громадсько-активної молоді, розширення її участі у діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. А також відбір обдарованої, творчої та активної молоді для підготовки резерву державних службовців адміністрації. Тому, першим етапом для учасників програми стало проведення лекцій щодо структури роботи Сарненської райдержадміністрації.
На останок лишається додати лише одне, що тільки виявлення бажання, ініціативи та прагнення самореалізуватись допоможе досягти тієї мети, до якої прагнете. Отож, хотілося б вірити у те, що кожен зможе використати можливість проявити себе у якості вправного, хисткого до роботи спеціаліста.

Оксана Журавель
спеціаліст сектору у справах преси
та інформації райдержадміністрації
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору