Рівне:

Створення та просування сайтів

Водій збив дитину на пішохідному переході

Останні новини 06-лис, 2008, 09:419 prov 1 030
5 листопада у Рівному під колеса автомобіля потрапив 9-річний хлопчик.
Сталася дорожньо-транспортна пригода близько 18 години на перехресті вулиць Князя Володимира - Хвильового, поблизу Палацу дітей та молоді.
34-річний рівнянин Микола, керуючи автомобілем «FIAT DOBLO» рухався по вулиці Князя Володимира в напрямку Соборної. Під’їжджаючи ближче до нерегульованого пішохідного переходу водій легковика здійснив наїзд на хлопчика, який у цей час намагався перебігти через дорогу.
Микола, водій автомобіля «FIAT DOBLO» каже:
- Я під’їжджав до пішохідного переходу . На ньому не було нікого. З одної та іншої сторони дроги стояли діти. Я почав їхати далі. Хлопчик почав бігти через пішохідний перехід з такою швидкістю, як школярі бігають стометрівку. Я навіть його і не помітив. Лише тоді коли вже був удар я зрозумів, що щось трапилося.
В результаті ДТП малолітній пішохід отримав осаднення м’яких тканин голови, лівого колінного суглобу та верхньої третини правої гомілки, проте після надання медичної допомоги відпущений додому.
Загалом з початку року на Рівненщині зареєстровано 78 дорожньо-транспортних пригод за участю неповнолітніх у яких одна дитина загинула та 97 отримали поранення, —повідомила старший інспектор сектору зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС майор міліції Світлана Марко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору