Рівне:

Створення та просування сайтів

ХТОСЬ РУЙНУЄ, А ВІН — БУДУЄ

Особливий погляд 13-лис, 2008, 16:079 prov 1 699
Якби у Млинові провели опитування щодо визначення найгарнішої, найсучаснішої багатоповерхівки, то з великою дозою ймовірності жителі райцентру віддали б перевагу п’ятиповерхівці за адресою: вул. Рівненська, 9. І справді, лишень два роки тому її здали в експлуатацію, і ця ошатна будівля цілком заслужено стала окрасою селища, східними “воротами” райцентру.
Млинівчани, та й не тільки вони, надовго закарбували у своїй пам’яті незавершене будівництво так званого кооперативного будинку, яке із початку 90-х років минулого століття із півтора десятиліття муляло зір людям та відлякувало їх руїнами і пусткою. Час від часу питання про завершення будівництва порушувалося місцевими оптимістами, але далі розмов про необхідні для цього мільйони гривень і риторичного запитання, де взяти ці мільйони, справа не просувалася.
Але, як кажуть, усе має свій початок і кінець. Прийшла черга і до “кооперативного будинку”. Якщо ж точніше, то цю чергу оптимізував підприємець Ігор Тиванюк із легкої руки селищного голови Сергія Вороб’я. Пройшовши крізь пекельні кола бюрократичних перепон, порозумівшись із тими, хто колись вкладав кошти у будівництво квартир, пан Ігор звалив на свої плечі важку ношу — спорудження сучасної багатоповерхівки. Не секрет, що дехто із вічних песимістів не вірив, що підприємцю вдасться зрушити справу з місця. Коли ж переконалися, що помилились, то прикусили язики.
А за неповних два роки у модерну багатоповерхівку вселились жильці...
Нещодавно підприємець Ігор Тиванюк вирішив продовжити будівельний почин — на аукціоні у селищній раді придбав земельну ділянку площею 0,30 га по вулиці Народній, 13 (у дворі будинку №11) для будівництва 4-поверхового житлового будинку. До речі, на цьому місці у тих же 90-х роках минулого століття споруджували будинок, але згодом усе “заморозили”, а тоді розтягнули до цеглини, утворивши стихійне сміттєзвалище. Відтак Ігор Тиванюк виступає у Млинові у ролі своєрідного будівельного санітара, який виправляє огріхи тих, хто у свій час розписався у власній безпорадності. Додам, що квартири у чотириповерхівці на 4-му поверсі будуть дворівневі, а здати будинок в експлуатацію планують у II кварталі 2010 року, тобто за якихось півтора року на вулиці Народній зацвіте ще одна мурована “квітка”.
Віталій ТАРАСЮК,
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору