Рівне:

Створення та просування сайтів

Музичний гурт Національного університету «Острозька академія» «Остання хвилина» здобув перемогу у конкурсі «Золотий трек»

Останні новини 14-лис, 2008, 10:359 prov 2 155
Музичний гурт Національного університету «Острозька академія» «Остання хвилина» із результатом 1112 голосів здобув перемогу у конкурсі «Золотий трек», що проводиться в ефірі «Радіо Трек» на хвилях 106,4 FM.
Вперше гурт «Остання хвилина» вийшов на сцену на благодійному концерті факультету політико-інформаційного менеджменту у 2006 році. Від тоді склад його учасників дещо змінився, і на сьогодні є таким: Павло Горечко (вокал, гітара), Олександр Пустовіт (бас-гітара), Олександр Стемковський (гітара), Максим Кобєлєв (ударні).
Назва гурту не випадкова, адже все, що пов’язане із колективом, хлопці роблять в останній момент. Остання хвилина завжди найдорожча, коли хочеш зробити усе, але часу вже немає.
Хлопці були учасниками багатьох концертів та фестивалів у Нетішині, Острозі, Рожищі, Рівному, найяскравішими з яких є фести «Червона рута», «Я і гітара». Ідея взяти участь у конкурсі «Золотий трек» належить їхньому приятилеві, ді-джею студентського радіо Острозької академії Олександру Мазепі. «Хоч ми і вірили у перемогу своєї, до слова, найлегшої у стильовому характері, балади «Ангели не тільки в небесах», та вважаємо це заслугою студенства Національного університету «Острозька академія», - говорить Максим Кобєлєв, - а загалом ми спокійно і стримано спийняли цю подію у нашій творчості».
Нещодавно гурт записав власний альбом та займається його тиражем. Сподіваються в цьому на допомогу студентів та підтримку Острозької академії. «Ми завжди і всюди пропагуємо наш університет, гордо несемо звання спудея Острозької академії. Це свого роду відповідь на той неоціненний внесок Ігоря Демидовича у розвиток гурту, адже він зрушив той механізм «Останньої хвилини», що стояв на місці протягом року», - поділився роздумами Павло Горечко. Він є автором пісень гурту, за якими страждає не одне розчулене дівоче серце. Для написання текстів Павло обирає теми про кохання, філософію та містику.
Родзинкою «Останньої хвилини» всі її учасники вважають ідею відродження класичного року. У своїй творчості орієнтуються на гурти KISS, Led Zeppelin, Hellowin, Hammerfull, Dream evel та інші.
Студенти та викладачі Острозької академії щиро радіють черговій перемозі улюбленого гурту, і бажають «Останній хвилині» досягнення нових висот, натхненних піднесень, творчих злетів та неповторних ідей.
Схожі новини
Коментарі - всього 3

Юра LORENZO Морозюк 17-лис, 08:30

"Остання хвилина" - справді прекрасна музична група! я вірю, що хлопці здобудуть справжню популярність не тільки в Україні, а і у всьому світовому шоу-бізнесі!

Саня Черняк 02-гру, 11:14

Сам ти херня, це набагато лучше, ныж цей тупорилий ню-метал или альтернатива, в якому треба буть дибылом, не мати ны голоса, ны слуха ы на гытары вообще ни фыга не играть... Це сама професиональна в плана креатива група в Ровно и, я думаю, тут базара ноль.

Valentina 22-кві, 14:46

дуже красиво,душевно...прекрасні слова і музика...так тримати!!!!!
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору