Рівне:

Створення та просування сайтів

У ДТП загинули батько та донька

Останні новини 17-лис, 2008, 09:559 prov 1 431
14 листопада на автодорозі Городище – Рівне – Старокостянтинів сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода.
Близько 14 години житель міста Луцьк Леонід, керуючи автомобілем «CHERY AMULET» рухався зі сторони міста Рівне в напрямку Костополя. У салоні легковика знаходилася дружина Леоніда та його дочка.
Під час виконання маневру обгону чоловік не переконався у тому, що це буде безпечним для інших учасників дорожнього руху та виїхав на смугу зустрічного руху. В результаті допустив зіткнення з автомобілем «VOLKSWAGEN CARAVELLE». Останнім керував 20-річний Сергій, житель міста Дубровиця.
В наслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «CHERY AMULET» від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.
Його дочка 20-річна Русаліна отримала закритий перелом кісток тазу та перелом кісток грудної клітки. Дівчину відразу доставили у лікарню. Однак під час надання медичної допомоги в реанімаційному відділенні Костопільської центральної районної лікарні вона померла.
Дружина, яка також заходилася у момент аварії у салоні автомобіля, 52-річна Жана отримала ЗЧМТ та забійну рану голови. Проте після надання медичної допомоги жінку відпустили.
Крім цього, водій автомобіля «VOLKSWAGEN CARAVELLE» також отримав тілесні ушкодження у вигляді: забійної рваної рани голови. Та після надання медичної допомоги його також відпустили додому, — повідомила старший інспектор сектору зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України в Рівненській області Світлана Марко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору