Рівне:

Створення та просування сайтів

Одесит збив автомобілем подружжя в селі Зоря

Останні новини 25-лис, 2008, 11:069 prov 1 494
24 листопада на автодорозі Устилуг – Луцьк - Рівне у селі Зоря Рівненського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля «Мазда - 626» 29-річний одесит Олексій Ш. поспішав у напрямку Луцька. В цей час на автобусній зупинці, обабіч дороги, в очікуванні маршрутки, стояло подружжя літніх людей. Мешканці селища Зоря, чоловік та жінка, з траурним вінком у руках, зібралися на похорон до сусіднього села. Але сталося те, чого ніхто не міг передбачити. Близько десятої ранку до перехрестя в Зорі стрімко рухалась іномарка темного кольору. Поспішаючи, водій авто не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку, не справився з керуванням і як результат - Мазда з десяток метрів проїхала узбіччям дороги та влетіла на посадковий майданчик автобусної зупинки де в цей час стояли люди.
Авто просто протаранило подружжя та зупинилося за декілька метрів від зупинки посеред автодороги.
Швидка медична допомога доправила потерпілих до Клеванської центральної районної лікарні. У жінки перелом гомілки, забійна рана грудної клітки та закрита черепно - мозкова травма. Чоловік відбувся забоєм живота та гомілки. В даний час потерпілі знаходяться на у лікарні.
Під час ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження а водій не постраждав. За фактом дорожньо-транспортної пригоди ведеться розслідування. В тім, з початком зимової погоди Державтоінспекція закликає водіїв бути максимально обережними під час руху дорожньо-вуличною мережею, — повідомила прес-служба УДАІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору