Рівне:

Створення та просування сайтів

Вдома поступилися

Спорт 27-лис, 2008, 12:139 prov 1 408
Не вдалося рівненському ”Вересу” на оптимістичній ноті завершити в рідних стінах першу частину чемпіону України з футболу у другій лізі. Приймаючи плисківську ”Єдність”, господарі поступилися із мінімальним рахунком — 0:1. З таким же рахунком підопічні Миколи Філіна перемогли суперника в Плисках.
Матч почався атаками господарів. Незважаючи на важке футбольне поле, рівняни намагалися в дебюті відзначитися. Гості досить спокійно захищалися, не забуваючи при цьому проводити контратаки. Витримавши стартовий натиск ”Вереса”, плисківчани відповіли небезпечними випадами. Упродовж двох хвилин лише майстерність Василя Козіброди рятувала рівнян від неприємностей. Рівняни відповіли своєю атакою, на вістрі якої був Юрій Козлюк. Удар капітана прийняла на себе сітка із зовнішнього боку воріт. Закінчився тайм атаками рівнян, які, щоправда, завершилися нічим.
Після перерви характер гри не змінився. ”Верес” шукав шпаринку у захисті ”Єдності”, а гості проводили котратаки. Наставники обох команд робили численні заміни. Як показав кінцевий рахунок матчу, вгадав з ними наставник гостей. Саме гравці, які вийшли на заміну, організували гол на другій компенсованій хвилині. Тарас Бутрак пробив — м’яч влучив у штангу й відлетів у полі. Здавалося, небезпека минула. Проте першим на добивання був Іван Іванов. Він без підготовки пробив і влучив у ворота. Василь Козіброда не зміг врятувати становище. А що ж господарі? На жаль, у команді не знайшлося лідера, який повів би за собою партнерів. Справді гольових моментів у другому таймі ”Верес” не створив. Були удари, кутові, штрафні, але вони не створювали гостроти поблизу воріт”. Єдності Як підсумок — домашня поразка рівнян — 0:1.
Лідирує у змаганнях черкаське „Дніпро” — 42 очки. „Верес” посідає восьму сходинку — 24 пункти.
Результати решти ігор: ”Карпати-2” — ”Оболонь-2” — 1:0, ”Дніпро” — ”Нива” (Т) — 1:0, МФК ”Миколаїв” — ”Нива” (В) — 1:2, ”Рось” — ФК ”Коростень” — (матч не відбувся, через неявку гостей), ”Нафком” — ”Арсенал” — 3:2, ”Бастіон” — ”Буковина” — 1:0, ”Княжа-2” — ЦСКА — 2:0.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору