Рівне:

Створення та просування сайтів

Подарунок до дня ангела

Спорт 27-лис, 2008, 12:149 prov 2 905
Подарунок до дня ангела


Напередодні домашнього поєдинку рівненського БК-93 “Пульсар” з южненським “Хіміком” у чемпіонаті України з баскетболу серед команд суперліги з’явилася інформація про повернення додому вихованця місцевого баскетболу Віктора Герасимчука. Після трьох років виступів за межами Рівного улюбленець вболівальників вийшов у складі рідної команди. Важко сказати, що більше вплинуло: повернення Герасимчука, День Святого Михайла (наставник господарів — Михайло Переверзій), реабілітація після поразки в Южному, але факт лишається фактом. БК-93 “Пульсар” за всіма статтями віддав борг “Хіміку” — 64:57 (14:13, 22:10, 12:14, 16:20).
Упродовж всієї гри господарі контролювали її хід. Гості лише раз змогли вийти вперед у рахунку. Це сталося на старті другої чверті і тривало менше хвилини. Підопічні Михайла Переверзія досить швидко відновили статус-кво і більше не дозволяли гостям вести у рахунку. Усі з гравці БК-93 ”Пульсар” повністю віддалися грі й здобули заслужену перемогу. Того дня господарі продемонстрували командну гру: активно захищалися та результативно атакували. Найбільшої різниці пульсарівці досягли в середині заключної десятихвилинки — 15 очок. Все, на що спромоглися южненці — скоротити відставання в очках наприкінці зустрічі.
Найрезультативнішими у гостей були — Мартон Бадер — 16 пунктів, Андрій Корочкін — 11 та Джарріус Джексон — 10. За господарів відзначалися: Павло Улянко — 19 очок, Володимир Бєлов — 12, Віктор Герасимчук — 8, Ілля Шемосюк та Дмитро Брянцев — обоє по 7, Дмитро Дятловський — 5, Анатолій Дубнюк, Олексій Рябінін, Роман Гуменюк по — 2.
Андрій Корочкін, гравець ”Хімік”:
— Навіть не знаю, в чому причина поразки. Мабуть, в нашому нападі. В захисті також багато не виходило, але основною причиною поразки є наша провальна гра в нападі у цьому матчі.
Дмитро Базелевський, головний тренер ”Хіміка”:
— Головна причина нашої поразки — невпевненість, з якою грали мої підопінчі. Було бажання, проте воно повинно переростати в якість гри. На жаль, цього не сталося. Пропустили лише 64 очки, це непоганий результат, проте проблема в атаці, проблема в реалізації своєї переваги. Сьогодні рівнянам не було чого втрачати, вони грали розкуто, так, як вміють, і багато чого в них виходило. Ще однією проблемою бачу те, що ми мали перевагу під щитами, проте програли підбір. Цього я не можу зрозуміти.
Віктор Герасимчук, гравець БК-93 ”Пульсар”:
— Керівництво ”Пульсару” зуміло домовитися з керівництвом „Кривбасбаскету” , і тепер я можу виступати за рівненську команду. Були, правда, й інші пропозиції, але я все-таки вибрав рідну мені команду. Я дуже задоволений грою, ми здобули чудову перемогу, показали справжні бійцівські якості. Ми грали однією єдиною командою та добилися успіху над таким серйозним суперником, як южненський „Хімік” . Не скажу, що задоволений своєю грою, адже дуже хвилювався, — це ж мій перший матч після повернення в команду. Буду працювати на тренуваннях
Михайло Переверзій, наставник БК-93 ”Пульсар”:
— Перш за все хочу подякувати всіх гравцям за перемогу. Сьогодні свято Михайла, і вони зробили мені подарунок. Головним чинником успіху стала хороша гра в захисті. Було видно на майданчику саме команду. Повернувся наш вихованець Віктор Герасимчук, який також допоміг команді. Нарешті першу гру, якщо не рахувати гру з Полтавою, на достойному рівні провів Бєлов. Як лідер провів матч Павло Улянко, Анатолій Дубнюк провів першу гру після травми, ще зранку було невідомо чи він гратиме.
Попереду, три виїзниі матчі, будемо намагатися в усіх здобути перемоги. Ми шукаємо високого гравця на позицію п’ятого номера. Зробити це важко — в цей період хороших гравців практично немає, усі вже розібрані. Щодо Віктора Герасимчука — у нас підписаний контракт і він вже є повноправним членом нашої команди.
На завершення хочу подякувати нашому шостому гравцю — вболівальникам, за палку підтримку.
Дублери БК-93 “Пульсар” поступилися “Хіміку” — 57:73.
Результати решти ігор: БК ”Полтава” — ”Азовмаш” — 77:102 (дублери 83:92), МБК ”Миколаїв” — ”Сумихімпром” — 68:60 (75:74), БК ”Київ” — БК ”Донецьк” — 68:87 (перенос гри).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору