Рівне:

Створення та просування сайтів

На суддів, які розглядають справу щодо поновлення Валерія Марчевського на посаді начальника РВ ФДМУ по Рівненській області, постійно тиснуть

Останні новини 03-гру, 2008, 09:579 prov 1 071
На суддів, які розглядають справу щодо поновлення Валерія Марчевського на посаді начальника РВ ФДМУ по Рівненській області, постійно тиснуть. Неодноразові депутатські звернення надходять у суди від народного депутата України Ю. А. Кармазіна.
“…Депутатські звернення, у яких детально викладаються обставини справи та надається правова оцінка щодо неправомірності дій Фонду державного майна України… “, - так охарактеризував вказані документи головуючий по справі Марчевського суддя Львівського апеляційного адміністративного суду В. П. Любашевський.
Як відомо, саме цей суддя заявив пізніше про самовідвід. Колегії суддів він, зокрема, пояснив, що розцінює ці звернення нардепа “як тиск на суд, а саме – на головуючого, як на суддю, який відповідає про призначення та організацію розгляду справи, що впливає на формування остаточної думки щодо наслідків розгляду даної справи”.
Народний депутат Юрій Кармазін, використовуючи свій статус заступника голови парламентського комітету з питань правосуддя, продовжує надсилати аналогічні звернення тепер вже у Генпрокуратуру, Департамент виконання покарань Міністерства юстиції України та Вищий Адміністративний суд України, де зараєстрована касаційна скарга прокуратури Рівненської області на Постанову Рівненського міського суду та Ухвалу Львівського апеляційного адміністративного суду.
У рівненському регіональному відділенні ФДМУ обурені даними фактами, а тому направили відповідні звернення до Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України та до комітету Верховної Ради України по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією.
Нагадаємо, Фонд державного майна України оскаржував у Львівському апеляційному адміністративному суді Постанову Рівненського міського суду від 10 жовтня 2007 року, якою пана Марчевського було поновлено на посаді. Міський суд також зобов’язав Фонд держмайна виплатити В. Марчевському майже 26 тисяч гривень середньої заробітної плати за вимушений прогул та правову допомогу у розмірі 1 тисяча 200 гривень. Львівський апеляційний адміністративний суд залишив апеляційну скаргу ФДМУ без задоволення, а рішення суду першої інстанції – без змін. Нині дана справа розглядається у Вищому Адміністративному Суді України. Голова ФДМУ під час свого перебування у Рівному 25.11.2008 року заявила: “Валерій Марчевський більше ніколи не зайде у приміщення регіонального відділення. Фонд держмайна боротиметься до кінця”.
Валерій Марчевський був звільнений наказом ФДМУ у листопаді 2006 року “на численні звернення Секретаріату Президента, Кабінету Міністрів, народних депутатів і громадян з приводу його неправомірних дій”. Зазначимо, що перевірки Фонду неправомірність дій Валерія Марчевського підтвердили, — повідомила прес-служба ФДКМУ в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору