Рівне:

Створення та просування сайтів

ВИЯВЛЕНО ФАКТ НІЧНОГО БРАКОНЬЄРСТВА

Кримінал 27-лис, 2008, 09:159 prov 1 307
Нещодавно спільною рейдовою групою у складі працівників обласної організації УТМР та спецпідрозділу ОРМОР „Беркут” в темну пору доби на території лісового масиву Тиненського лісництва Сарненського району було затримано жителя м.Сарни Геннадія та його двоюрідного брата, які під час затримання на власному транспортному засобі намагались втекти з місця події. Під час огляду автомобіля виявили нарізну вогнепальну зброю марки карабін СКС калібру 7.62х39 з підствольним ліхтарем та оптичним прицілом нічного бачення(!), а також іншу зброю — гладкоствольну рушницю ІЖ-27Е1С 12 калібру (у зібраному стані), 14 патронів до неї та саморобний ніж.
Зброю вилучили та здали на склад озброєння УМВС в Рівненській області. Документів на право полювання, дозволів на право зберігання та носіння вогнепальної зброї на момент перевірки вказана особа надати не змогла. Оскільки не було виявлено факта добування звіра, на порушника склали адмінпротокол за статтею 85 ч.1 КУпАП та наклали штраф у розмірі 340 грн. Водночас працівники МВС склали протокол за ст.191 КУпАП „Порушення правил зберігання, носіння або перевезення вогнепальної зброї…” , і також наклали відповідний штраф. Крім того, вилучений у п.Геннадія саморобний ніж направили на технічну експертизу в науково-дослідний центр при Рівненському УМВСУ для визначення, чи є він холодною зброєю. А в разі визнання можуть порушити Кримінальну справу за ст.263 Кримінального кодексу України.
Всього протягом 2008 року в області затримали 159 порушників правил полювання, в яких вилучили 40 одиниць зброї. Користуючись нагодою, застерігаємо населення від незаконного здійснення полювання.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору