Рівне:

Створення та просування сайтів

В області двоє людей загинуло від переохолодження

Кримінал 27-лис, 2008, 09:169 prov 1 374
Ще не розпочалися справжні морози, а в Рівненській області тільки за одну добу 24 листопада внаслідок загального переохолодження організму загинуло 2 громадян та ще 2 постраждали і були госпіталізовані.
В селі Стара Мощаниця, Здолбунівського району у власному житловому будинку від переохолодження загинули господар помешкання Варвара, 1923 року народження, та її 49-річна племіниця Світлана. Перед загибеллю обидві жінки випивали спиртне. Ще двоє чоловіків 1985 року народження, цієї ж доби о 05:20 були доправлені в приймальне відділення Клеванської центральної районної лікарні. Один із чоловіків обморозив праву ступню, а в другого медики констатували загальне переохолодження організму. Обидва молодики проходять стаціонарне лікування.
Шановні громадяни! Упродовж останніх діб на більшості території України спостерігаються несприятливі погодні умови, які можуть призвести до виникнення різного виду надзвичайних ситуацій. Статистика свідчить, що саме в такий період значно збільшується кількість пожеж, ДТП, обморожень, травмування та загибелі людей.
Особливе занепокоєння рятувальників МНС викликає наближення справжніх зимових морозів, адже упродовж минулої зими від переохолодження на Рівненщині постраждало 1159 осіб, з яких 13 людей померло.
Зважаючи на це, Головне управління МНС України в Рівненській області звертається до всіх громадян із проханням бути надзвичайно обачними під час ускладнення погодних умов. Запам’ятайте, що найлегше піддаються впливу холоду особи, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння. Правильно підбирайте одяг та взуття перед виходом надвір, обмежте переходи на далеку відстань, особливо в нічний час. Не дозволяйте дітям довго перебувати на свіжому повітрі.
Микола ПРОКОПЧУК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору