Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 27-лис, 2008, 09:269 prov 1 164
Головну ялинку країни на Майдані почнуть збирати 7 грудня
Прикрашати її будуть світловими гірляндами, величезними різнокольоровими кульками та символом 2009 року - іграшковими биками. Висота ялинки становитиме 35 метрів. Дерево буде натуральним і коштуватиме близько півмільйона гривень.
Ялинку урочисто запалять за 11 днів до Нового року — 20 грудня. Відбудеться це о 16:00.
На початку листопада київська влада повідомила, що при створенні головної ялинки України використовують 20-ти тонний металевий каркас і близько 450 маленьких ялинок. Крім того, у новорічному святкуванні біля головної ялинки візьме участь не тільки Святий Миколай, але і спеціально запрошений з Лапландії Санта Клаус. Минулого року ялинку на Майдані Незалежності почали збирати 9 грудня, а запалили її 22 грудня.

Підприємства Мінпромполітики на Міжнародній виставці оборонної продукції IDEAS-2008
Підприємства Мінпромполітики беруть участь у Міжнародній виставці оборонної продукції “IDEAS-2008”, що до 29 листопада проходиме у м.Карачі (Ісламська Республіка Пакистан). Тематика української експозиції на виставці спрямована продемонструвати технологічні можливості та науково-технічний потенціал бронетанкової галузі України у розробленні нових та модернізації існуючих зразків бронетанкової техніки. На виставці цього року представлена продукція низки провідних підприємств галузі, зокрема, ДП “Завод ім. Малишева” (Харків), КП “Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім.О.О.Морозова”, ДП “Державне конструкторське бюро “Луч” (Київ) та інші.
Участь української делегації в “IDEAS-2008” сприятиме, перш за все, підвищенню міжнародного іміджу України, дозволить розширити двостороннє військово-технічне співробітництво з Пакистаном, іншими країнами Південної Азії і, як наслідок, - збільшити обсяги експорту товарів та послуг вітчизняних підприємств ОПК.

Єхануров думає, що в нас уже косять не від армії, а від кризи
В умовах фінансової кризи Збройні Сили України стають осередком стабільності. Про це заявив міністр оборони Юрій Єхануров після підсумкового розширеного засідання колегії Міністерства оборони України, яке проходило в Києві.
Він наголосив на необхідності в умовах фінансової кризи докласти максимум зусиль для захисту державного оборонного замовлення і військового бюджету на наступний рік. Єхануров пояснив, що цього року Збройні сили будуть фактично профінансовані на 9,4 млрд. грн., що в умовах інфляції є меншим обсягом, ніж у 2007 році.
„Сподіваюся, що наші урядовці і парламентарії з розумінням поставляться до питання безпеки держави” , - зазначив міністр оборони з огляду на перспективи ухвалення закону про державний бюджет на наступний рік.
Він також наголосив, що під час осіннього призову військовому відомству відносно легко вдалося набрати юнаків на строкову службу до війська, і, таким чином, завершити цей призов на два тижні раніше. У зв’язку з цим Юрій Єхануров припустив, що це може бути результатом фінансової кризи, адже молоді люди перебуванням в армії намагаються її пережити. „Дуже хочу, щоб криза була за межами Збройних сил, і ми робитимемо все можливе, щоб уникнути її наслідків” , - зазначив міністр оборони.

Каліфорнійський учитель продає місця під рекламу на бланках контрольних
Викладач старших класів з Ранчо Бернардо (штат Каліфорнія) Том Фарбер вирішив продавати рекламний простір на бланках шкільних контрольних робіт. У такий спосіб учитель поповнює нестачу коштів, виділених місцевим бюджетом на закупівлю товарів, необхідних для навчання.
У зв’язку з фінансовою кризою, з початку навчального року місцевий бюджет довелося переглянути в бік скорочення видаткової частини. Фарбер запропонував батькам учнів заплатити за те, щоб назва їхньої фірми було надруковано на сторінках з тестовими завданнями.
У перший же день кампанії із залучення коштів йому вдалося зібрати 270 доларів. Деякі з батьків, які купили рекламне простір, воліли залишитися невідомими і розмістили на бланках цитати з книг і вислови відомих людей замість назв своїх компаній.

Під ковпаком у спецслужб
Спецслужби США вели досьє на Тоні Блера, поки він був прем’єр-міністром Великобританії, тим самим порушивши угоду Лондона і Вашингтона не шпигувати за лідерами один одного. Про існування секретного досьє стосовно Блера повідомив колишній співробітник служби прослуховування США.
Він розповів, що бачив у 2006 році досьє на Блера в письмовому вигляді - тоді, у 2003-2007 роках, він працював у Агентстві національної безпеки в Форте-Гордон, штат Джорджія, і мав допуск до розвідувальної інформації з грифом “цілком таємно” та до бази даних під назвою Енкорі. Ніяких деталей про зміст цієї папки Фолк не повідомив.
Збір інформації про закордонних лідерів - звичайна й незаборонена практика в роботі розвідок усього світу, але між Великою Британією та США існує давня негласна домовленість “не збирати інформацію один про одного”, — зазначає видання. Спецслужби обох країн тісно співпрацюють, регулярно ділячись секретною інформацією.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору