Рівне:

Створення та просування сайтів

На Сарненщині відзначили кращих військовослужбовців

Останні новини 08-гру, 2008, 12:499 prov 1 265
Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Великої Вітчизняної війни. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків.
Армія — це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, а тому й рівень забезпечення військових має бути відповідним до покладених на них завдань.
Напередодні Дня Збройних Сил України в будинку культури військової частини А – 0153 м. Сарни відбулись урочистості з нагоди свята. У своєму вітальному слові командир військової частини, підполковник Сергій Жогов, зазначив, що подвиги захисників Вітчизни – це та велика і велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодним змінам у сучасному мінливому світі. Це постійна школа виховання молоді, яка присвятила себе військовій професії і служить справі збереження миру у своїй країні та далеко за її межами. Та взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.
З професійним святом військовослужбовців Збройних Сил України також привітала заступник голови райдержадміністрації Світлана Усик. Вона побажала усім добра, миру й злагоди, здоров’я, щастя та успіхів у необхідній і почесній службі на благо нашої Вітчизни. З вітальним словом до військовослужбовців звернувся і міський голова Леонтій Ніколайчук.
За бездоганну службу, сумлінне виконання конституційного обов’язку по захисту суверенітету нашої держави та з нагоди Дня Збройних Сил України почесними грамотами райдержадміністрації та грошовими винагородами було відзначено старшого солдата війстькової частини А – 0153 м. Сарни Віктора Копця, майора, військового комісара Сарненського районного військового комісаріату Анатолія Мостовича, молодшого сержанта військової часитини А – 0153 м. Сарни Сергія Набухотного, старшого солдата військової частини А – 0153 м. Сарни Ніну Нікітчук та старшого солдата військової частини А – 0153 м. Сарни Тетяну Хохлову.
Заключним етапом урочистостей став святковиий концерт, — повідомила прес-служба Сарненської РДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору