Рівне:

Створення та просування сайтів

ЗА СПРИЯННЯ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Перлина 11-гру, 2008, 09:499 prov 1 678
У нинішньому році із бюджету області було виділено 250 тис. гривень на видання творчих доробків місцевих авторів. За ці кошти побачили світ 26 книг і літературно-краєзнавчий альманах “Погорина”. Зокрема, вийшов тритомник вибраних творів Євгена Шморгуна, книга Олександра Боровика “Трагедія Холмщини”, збірка віршів Лідії Рибенко “Світ світлотіні”, книга Андрія Жив’юка “Документи доби. Публіцистика Уласа Самчука 1941-1943 років” та інші.
Як повідомив виконувач обов’язків начальника головного управління з питань внутрішньої політики та інформації облдержадміністрації Олександр Корольчук, вперше за останні роки вдалося повністю освоїти виділені кошти та видати всі заплановані книги.
Перед тим був проведений тендер, переможцем у якому стало відкрите акціонерне товариство “Рівненська друкарня”, де й видавалися усі книги.
Проте варто зауважити, що окремі видання — низького художнього рівня, поверхові, а тому зовсім не приваблюють читачів. То ж стосовно них можна вважати, що державні гроші викинуті на вітер. Також обмаль вийшло книг для дітей, хоча такі рукописи є.
Микола ЮРЧИК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору