Рівне:

Створення та просування сайтів

П`яний водій збив велосипедиста у селі Горбаків.

Останні новини 15-гру, 2008, 13:579 prov 1 406
Сорокарічний Борис, житель села Шишківці, Сокирянського району, Чернівецької області, водій однієї із авто-фірм, переганяв новеньку ГАЗель-3302. Рухаючись у напрямку Києва, близько дванадцятої години дня 13 грудня на автодорозі Київ-Чоп в селі Горбаків Гощанського району Рівненської області, Борис не зміг вибрати безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не справився керуванням автомобіля, виїхав на узбіччя та здійснив наїзд на велосипедиста.
Велосипедист , що рухався узбіччям в попутному напрямку головою розбив лобове скло ГАЗелі, його відкинуло далеко на узбіччя. Малотоннажна Газель зупинилась за десяток метрів перетворивши велосипед на шматок залізяччя. Бездиханний потерпілий велосипедист лежав на узбіччі – він загинув на місці пригоди. Односельці, що зібралися на місці пригоди впізнали загиблого. Це був п`ятидесятирічний Михайло , житель села Горбаків.
Причиною загальмованої та неадекватної реакції водія була оковита. Як пізніше підтвердила медична експертиза, водій ГАЗелі Борис керував автомобілем будучи у стані сильного алкогольного сп`яніння, — повідомила прес-служба УДАІ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору