Рівне:

Створення та просування сайтів

Збив людину на пішохідному переході та з місця пригоди зник

Останні новини 16-гру, 2008, 15:199 prov 1 314
15 грудня в Рівному на вулиці Київській сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода у якій під колесами автомобіля загинув молодий чоловік.
Трапилася авто пригода близько 21 години вечора. Цього вечора 35-річний Михайло, який проживав у селі Дуби Рівненського району, повертався з роботи до дому. Чоловік працював ліфтером у Рівненській обласній дитячій лікарні. Поблизу лікарні Михайло хотів перейти через дорогу по регульованому пішохідному переході. Зачекавши на зелений сигнал світлофора для пішоходів він почав рух. За декілька метрів від Михайла переходила через дорогу і його колега по роботі.
Пізніше жінка розповіла працівникам ДАІ, що вона спочатку не зрозуміла, де подівся Михайло. Все сталося дуже швидко. Проте, коли вона подивилася на дорогу – зрозуміла Михайла збив автомобіль. Він лежав на дорозі у калюжі крові і не дихав.
Пізніше працівники Державтоінспекції встановили, що автомобіль, який причетний до ДТП марки «MITSUBISHI LANCER». На місці авто пригоди знаходився номерний знак та деякі запчастини від автомобіля, проте сам автомобіль і водій з місця пригоди зник.
Відразу на розшук автомобіля, який причетний до цієї дорожньо-транспортної пригоди, підняли особовий склад Державтоінспекції. І вже за декілька годин автомобіль був знайдений. Він знаходився у дворі будинку по вулиці Грушевського. На автомобілі були ще свіжі краплі крові, переднє лобове скло розбите.
Однак, водія у автомобілі не було.
Наразі проводяться пошукові заходи по розшуку та встановленню водія вказаного автомобіля марки «MITSUBISHI LANCER». Сам автомобіль поміщений на штраф майданчик. Ведеться слідство, — повідомила прес-служба УДАІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору