Рівне:

Створення та просування сайтів

Ревізори в Здолбунівському районі виявили порушення в Здолбунівській ветлікарні

Останні новини 18-гру, 2008, 10:289 prov 1 198
Ревізори–контролери КРВ в Здолбунівському районі провели ревізію фінансово–господарської діяльності Здолбунівської районної державної лікарні ветеринарної медицини і виявили порушень майже на 72 тисячі гривень. Вони встановили, що не в законодавчому порядку нараховувалася працівникам заробітна плата за час відпустки та підвищувалися посадові оклади. Зокрема, за два останніх роки працівниками ветлікарні недоотримано грошових коштів в сумі 8696 гривень. Також допущено порушень, що не призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 7660 гривень. Через неефективні управлінські дії втрати фінансових ресурсів становлять 50739 гривень.
В ході проведення ревізії встановлено, що начальником ветлікарні затверджувалися тарифи з надання платних послуг на підставі розроблених головним бухгалтером. калькуляцій. До того ж, тарифи з надання платних послуг в ветлікарні впродовж двох останніх років змінювались один раз в рік, тоді як підвищення заробітної плати проходило щоквартально. Цей факт явно суперечить затвердженому механізму формування тарифів за ветеринарні роботи і послуги.
На вимогу ревізорів, виявлені порушення усунуто в повному обсязі, а на двох посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення, — повідомила прес-служба КРУ в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору