Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненська облдержадміністрація підпише меморандум про співпрацю з ТОВ «Країна Смаку»

Останні новини 22-гру, 2008, 11:219 prov 1 339
Сьогодні, 22 грудня в обласній держаній адміністрації відбудеться підписання меморандуму про співробітництво між Рівненською обласною державною адміністрацією та компанією-інвестором ТОВ «Країна Смаку».
Цим меморандумом розпочнеться реалізація нового інвестиційного проекту ТОВ «Країна Смаку» в с. Бугрин Гощанського району. Інвестиційним проектом передбачено введення в дію заводу по виробництву продуктів харчування, а саме - виготовлення заморожених напівфабрикатів.
До кінця 2009 року на підприємстві буде працевлаштовано 600 чоловік, переважно із місцевого населення, — повідомила прес-служба ОДА.
Початок о 12 год.
Каб. 201.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

щирий 22-гру, 21:57

Якби Богдан Хмельницький почув про такі завоювання то перевернувся б у могилі Мусульманам продається україїнська територія. Для тих хто не в курсі, Перше, що побудують ці друзі арабських хейхів - котеджі для своїх неукраїнських робітників.Таким чином через деякий час матимемо свою маленьку Албанію біля Бугрина. Щиро співчуваю місцевим. Зараз у них і грошей немає , а тепер і землю багатеньекі чорномазики перекуплять. А щодо робочих місць, то це напевно для молоденьких гарненьких дівчат - точно будуть - повіями. Саме таку роботу завжди передбачали завойовники для населення україни ще з орди. За таке сказати спасибі - треба бути ..........

А мечеть они тоже построят?
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору