Рівне:

Створення та просування сайтів

Ревізори КРУ виявили порушення в КП "Рівнекнига"

Останні новини 22-гру, 2008, 13:409 prov 1 084
Під час ревізії в КП „Рівнекнига” ревізори-контролери КРУ в Рівненській області виявили там порушень більше ніж на п’ять з половиною мільйонів гривень. Зокрема, на підприємстві було зафіксовано не відображену в бухгалтерському обліку прострочену кредиторську заборгованість, нестачу книжкової продукції в книгарні „Дружба”. Ревізори виявили порушення у нарахуваннях та виплатах премій: попри складну фінансову ситуацію, що склалася на КП „Рівнекнига” в грудні минулого року (підприємство працювало зі збитками), 50 його працівників отримали премії на загальну суму 10,27 тисяч гривень.
В ході ревізії виявлено, що без проведення встановлених законодавством тендерних процедур, підприємство придбавало книжкову продукцію – за останні три роки витрачено на закупівлю 5739 тисяч гривень. Навіть на вимогу контролерів в ході контрольного заходу тендерний комітет в КП “Рівнекнига” не було створено та не розроблено положення.
За результатами, на трьох посадових осіб та керівника підприємства складено протоколи про адміністративні правопорушення, а матеріали направлено в правоохоронні органи, — повідомила прес-служба КРУ в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору