Рівне:

Створення та просування сайтів

Рятувальники МНС турбуються про безпеку новорічних свят

Останні новини 23-гру, 2008, 09:289 prov 1 000
В останні дні старого року значно зростає увага органів державного пожежного нагляду до об‘єктів з масовим перебуванням людей. Адже саме в цих приміщеннях, як правило, проводяться масові заходи по святкуванню Нового року та Різдва Христового. І на перший план у рятувальників МНС постає завдання зробити все можливе, аби забезпечити надійну безпеку для всіх учасників святкування.
З цією метою співробітники Головного управління МНС України в Рівненській області проводять планові рейдові перевірки будинків культури, навчальних закладів, театрів, тощо, під час яких ретельно перевіряються приміщення, в яких заплановано проведення святкових заходів. Особлива увага рятувальників звертається на відповідність вимогам нормативних актів шляхів евакуації, наявність первинних засобів пожежогасіння, справність електромережі, правильність та безпечність влаштування новорічної ялинки та інших святкових прикрас. В ході рейдів відпрацьовуються дії чергового персоналу об‘єктів на випадок виникнення пожежі або іншої надзвичайної ситуації. З адміністрацією закладів проводяться додаткові інструктажі.
На сьогоднішній день за порушення вимог пожежної безпеки та не виконання приписів співробітників держпожнагляду Рівненщини притягнуто до адміністративної відповідальності 67 керівників об’єктів з масовим перебуванням людей, від енергопостачання відключено півсотні дільниць електромережі, що знаходилися в пожежно-небезпечному стані.
Перевірки рятувальників МНС триватимуть і надалі, аж до усунення адміністрацією об’єктів всіх виявлених недоліків пожежної та техногенної безпеки. А хто з керівників не виконає передбачені нормативними актами заходи в повному об’ємі, ризикує залишитися на новорічні свята без відвідувачів, — повідомила прес-служба МНС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору