Рівне:

Створення та просування сайтів

УЄФА оголосила тендер на трансляцію матчів Євро-2012

Україна і світ 25-гру, 2008, 16:169 prov 1 671
Європейська футбольна асоціація УЄФА оголосила початок реєстрації зацікавлених у купівлі медійних прав на трансляцію матчів чемпіонату Європи з футболу в 2012 році, який відбудеться в Україні та Польщі. Зацікавлені компанії повинні зареєструватися до 20 січня 2009 року, після чого отримають додаткову інформацію про тендер.
УЄФА переконана, що за продаж медійних прав на Євро-2012 зможе отримати не менше, ніж за чемпіонат, який відбувся в Австрії та Швейцарії. “Ми впевнені, що після успішного чемпіонату в 2008 році, наступний принесе щонайменше такий же дохід”, — сказав прес-секретар УЄФА Роб Фауклер. УЄФА планує продавати медійні права на Євро-2012 окремо для найбільш привабливих європейських країн, таких як Франція, Німеччина, Італія, Іспанія чи Велика Британія.
УЄФА заробила на нинішньому чемпіонаті 250 мільйонів євро. Загальні обороти досягли 1,3 млрд. євро, 750 млн. з яких отримано від продажу прав показу матчів на телебаченні, в інтернеті і на мобільних телефонах. За повідомленням Фауклера, європейський чемпіонат з футболу займає третє місце в світі за кількістю глядачів спортивних заходів після чемпіонату світу з футболу та літніх Олімпійських ігор.
У 2004 році контракт з УЄФА на продаж медійних прав підписала Європейська телевізійна асоціація (EBU), яка об’єднує 75 громадських телеканалів з 56 країн.
Медійні права на Євро-2008 придбала компанія Sportfive, яка пізніше перепродавали їх телевізійним каналам.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Ксения Костянова 27-гру, 21:49

Ничего себе, как дорог нынче футбол
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору