Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 15-січ, 2009, 09:489 prov 956
У вівторок, 13 січня, БК-93 “Пульсар” провів у Донецьку з місцевим баскетбольним клубом перенесений поєдинок тринадцятого туру чемпіонату України з баскетболу у суперлізі. Гості досить вдало розпочали матч, за ходом виграючи своїх суперників. На жаль, втримати перевагу не змогли — 18:18. У трьох наступних десятихвилинках на майданчику точилася безкомпромісна боротьба. БК „Донецьк” намагався відірватися, але підопічні Михайла Переверзія весь час скорочували рахунок. Лише наприкінці матчу, коли рівняни пішли у ва-банк і почали виконувати дальні кидки, господарі змогли заробити відрив у двадцять пунктів — 90:70 (22:16, 21:16, 29:20). Найрезультативнішими у рівнян стали: Ілля Шемосюк — 23 очки, Анатолій Дубнюк — 15, Дмитро Брянцев — 11, Роман Гуменюк — 6 пунктів та 10 підборів, а у господарів тон задавали Кріс Оуенс — 23 очки та Мілютін Алексин — 22 пункти та 17 підборів.
Наступний матч БК-93 ”Пульсар” проведе у суботу. Вдома рівняни прийматимуть южненський ”Хімік”.
***
У неділю відбувся традиційний, вже тринадцятий турнір з міні-футболу пам’яті гравця рівненського ”Случа” Анатолія Мудика. У змаганнях взяли участь шість команд. Після попередніх стикових матчів у підгрупах дві кращі вийшли у фінал. У ньому зійшлися рівненські команди „Славія” та „Зірка”. Переможним виявився один єдиний м’яч, який забив у першому таймі гравець „Славії” Сергій Дьомушкін. Перехідний кубок переможцям вручив батько Анатолія Мудика — Микола Мудик. Організатори турніру передали сім’ї кошти, які були виручені від проведення турніру. ”Славія” додала свою назву до назв попередніх переможців — команд ”Парк”, ”Случ-2”, ”Форт”, ”Зірка”, ”Ощадбанк” та ”Ветерани”.
***
МФК ”Рівне” відмовився від подальшої участі у Кубку України з міні-футболу. В одній восьмій розіграшу наша команда мала зіграти два поєдинки з львівським ”Таймом”. Таким чином львів’яни автоматично вийшли в 1/4.
***
Тридцять шість команд взяли участь у традиційному зимовому турнірі пам’яті Володимира Шморгуна з футболу.

Рівненщина спортивна


Турнір розпочнеться в суботу і проходитиме на трьох футбольних полях Рівного: запасному „Авангард”, в парку ім. Т. Шевченка та „Хімік”. Початок ігор о 9 годині.
***
Впродовж двох днів у Києві на критих тенісних кортах НСК „Олімпійський” проходив міжнародний турнір категорії „А” серед кадетів „Олімпійські надії” з дзюдо. Близько 400 юних спортсменів 1993-1995 р.н. із дванадцяти країн боролися за перемогу у сімнадцяти вагових категоріях. Не були простими статистами і рівняни. У ваговій категорії до 52 кг Богдана Гончарук стала сьомою, а у ваговій категорії до 70 кг. Тетяна Яковець фінішувала п’ятою.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору