Рівне:

Створення та просування сайтів

Верховна Рада повернула пільги спрощенцям

Україна і світ 09-чер, 2005, 10:189 prov 952
Верховна Рада прийняла Закон, що повертає умови спрощеної системи оподатковування, які існували до внесення змін у Закон про державний бюджет на 2005 рік.
За відповідний закон проголосували 326 народних депутатів.
Законом передбачене виключення з Закону про ПДВ положення про обов’язкову реєстрацію суб’єктів господарювання, платників єдиного і фіксованого податків як платників ПДВ у випадку, якщо річний обсяг їхніх господарських операцій перевищує 300 тис. грн.
Скасовуються обмеження на застосування спрощеної системи оподатковування для таких видів діяльності, як аудит, юридичні послуги, операції з нерухомістю, торгівлю лікарськими препаратами.
Скасовуються вимоги Закону “Про податок з доходів фізичних осіб”, відповідно до яких підприємець-”спрощенець”, який надає послуги або виконує роботи більше одного місяця в рік, прирівнюється до найманого робітника і повинен крім податків за спрощеною системою платити податки на доходи фізосіб.
Також у Законі про ПДВ скасовуються положення, згідно з яким “туристичний продукт вважається товаром”. Дозволяється разом з авальованим використовувати простий вексель при ввозі давальницької сировини.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору