Рівне:

Створення та просування сайтів

РОБОТУ ЕНЕРГОБЛОКІВ РІВНЕНСЬКОЇ АЕС БУДУТЬ МОНІТОРИТИ

Актуально 16-чер, 2005, 11:589 prov 1 040
Скоро виповниться 30 років від пуску перших двох енергоблоків Рівненської атомної електростанції. Про подальшу їх експлуатацію говорили під час виїзного засідання Державного комітету України з ядерного регулювання, яке відбулося нещодавно на Рівненській АЕС.
Основна тема розмови – підвищення безпеки експлуатації енергоблоків. З початку цього року на станції відбувалися позапланові зупинки блоків. Це викликало занепокоєння не лише у мешканців прилеглих до станції сіл, але й у працівників управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Рівненської ОДА. Очікувалося навіть проведення кадрових змін. Дехто прогнозував, що генеральному директору РАЕС Миколі Фрідману доведеться після засідання колегії розпрощатися з посадою. Однак, як стало зрозуміло з почутого під час прес-конференції після засідання колегії, це питання зараз не на часі.
Щодо подальшої експлуатації першого та другого енергоблоків Рівненської АЕС, то, як зазначила голова Держкомітету з ядерного регулювання НАЕК “Енергоатом” Олена Миколайчук, рішення прийматиметься після проведення детального моніторингу їх роботи.
Західна інформаційна корпорація
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору