Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 23-чер, 2005, 12:299 prov 1 141
Призначено нових керівників залізниць
Уряд призначив нових керівників Донецької, Львівської, Південної і Придніпровської залізниць.
Керівником Донецької залізниці став Микола Луханін. Колишній начальник Микола Рогов звільнений з посади відповідно до поданої ним заяви.
Начальником Львівської залізниці уряд призначив Ярослава Федака, звільнивши з цієї посади Богдана Піха.
Південну залізницю очолив Григорій Бойко. Віктор Остапчук з посади начальника Південної залізниці звільнений відповідно до поданої ним заяви.
Головою Придніпровської залізниці Кабінет Міністрів призначив Миколу Сергієнка, звільнивши з цієї посади Олександра Момота також відповідно до поданої ним заяви.

П’ять районів Москви без електрики
У Москві через несправності на Семенівській підстанції без електрики залишилися п’ять районів міста.
За даними різних офіційних джерел, на підстанції стався обрив високовольтної лінії або відключення електрики відбулося через падіння дерева у Воронцовському парку.
При цьому представники московських властей зазначають, що “соціальних або медичних установ відключення електрики не торкнулося”, і обіцяють швидко відновити подачу електроенергії.
Як повідомляв УНІАН, уранці 25 травня в Москві сталася техногенна катастрофа. Внаслідок численних аварій на підстанціях відключилася електрика в більшій частині районів столиці Росії. Відключилася електрика і в 25 містах Підмосков’я, в Подольську, в Тульській, Калузькій областях. Без електрики залишилися житлові будинки і промислові об’єкти. На деяких особливо небезпечних виробництвах сталися аварії.

У Донецькій області перекинувся автобус
У понеділок у Волноваському районі Донецької області поблизу с. Доля, на автодорозі Маріуполь-Донецьк перекинувся автобус “Сетра” з 55-ма пасажирами.
Як повідомили УНІАН в прес-службі МНС, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула 1 дитина (2000 р.н.) та постраждало 11 пасажирів автобуса, яких з травмами різних ступенів важкості госпіталізовано до міської лікарні Донецька.

В Іраку американський солдат підірвав товаришів по службі
Сержанта армії США звинувачено в навмисному вбивстві двох колег-офіцерів у Іраку. Про це йдеться в заяві, яку ввечері у четвер, 16 червня, поширило американське командування.
Сержант Альберто Мартінес, за даними слідства, 7 червня цього року на військовій базі біля Тікріта, що за 130 км на північ від Багдаду, кинув гранати в кімнату, де перебували капітан Філіп Еспозіто та лейтенант Луїс Аллен.
Спочатку припускали, що офіцери стали жертвами мінометного обстрілу. Але після ретельного розслідування цю версію було відкинуто, і підозра впала на Мартінеса, відносини якого з загиблими були вкрай напруженими.
Звинувачуваного утримують у військовій в’язниці на території Кувейту.

Київ позбудеться маршрутних таксі

Про це під час телефонної лінії в Кабінеті Міністрів повідомив заступник міністра транспорту і зв’язку Семен Кроль.
Він розповів про концепцію розвитку автотранспорту України, відповідно до якої для кожного міста встановлена своя система автопарків. “Такого поняття як мікроавтобуси немає, вони можуть здійснювати перевезення лише в маленьких містах”, – відзначив Кроль.
“Що діється в Києві – це від бідності”, – заявив заступник міністра транспорту і зв’язку, додавши, що пільговиків можуть возити лише муніципальні транспортні засоби.
За його словами, мер міста Олександр Омельченко цього року дасть розпорядження закупити 150 автобусів, що замінять маршрутки.
“Приватники набивають кишені, їм це вигідно”, – підкреслив Кроль, коментуючи ситуацію, що склалася в столиці з проїздом у маршрутках пільгових категорій громадян. “Політика в нас стоїть вище за економіку. Страждають пенсіонери і перевізники”, – сказав він. “Треба або пенсії підвищити, або платити пільговикам дотації”, – підкреслив він.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору