Рівне:

Створення та просування сайтів

ВИПУСКНИЙ-2005

Новини регіону 30-чер, 2005, 12:569 prov 1 626
Щороку юнаки у строгих костюмах та дівчата у вечірніх сукнях прощаються зі школою на традиційних випускних вечорах. І минулої суботи у Радивилівському РБК атестати, грамоти та медалі вручали вчорашнім учням міської школи №1 та загальноосвітнього ліцею. Школа №2 цього разу вирішила відокремитись і влаштувала собі свято у приміщенні колишнього кінотеатру. Що не всім було до вподоби, адже у залі, розрахованому щонайбільше на 200 місць, помістились не всі.
Кожен з навчальних закладів намагався внести у програму вечору якусь “родзинку”. Наприклад, при врученні атестатів кожного випускника представляли у віршованій формі (СШ №1, ліцей), юнаки та дівчата звертались до присутніх зі словами подяки та добрими побажаннями (СШ №2). Побували на святі й офіційні особи. Голова райдержадміністрації Ю. Вовк, який свого часу також працював на освітянській ниві, побажав знайти в житті ту дорогу, в кінці якої ніхто не пожалів би, що ступив на неї перший крок. Начальник відділу райдержадміністрації з питань фізичної культури та спорту Д. Дмитрук відзначив вихованців дитячо-юнацької спортивної школи І. Лучканя та Б. Ярмуся.
Обличчя героїв свята виглядали зосередженими і серйозними на сцені, лише зрідка на них з’являлись безтурботні щасливі усмішки. І це зрозуміло – попереду у них важка дорога дорослого становлення.
Урочисто зустрічали випускників і у приміщенні кінотеатру. Святкового настрою додавали бадьорі звуки духового оркестру Будинку школяра під керівництвом Л. Тимощука. Доки готувались до прийому гостей, я поцікавилась у двох дівчаток-випускниць СШ№2 Вікторії Ковальової та Любові Серединської (на фото), які у них плани на майбутнє. Обоє збираються продовжити навчання у вузах. Віка вирішила обрати професію адвоката і планує навчатися у Київському аграрному університет, а Люба поїде до Івано-Франківська у медакадемію, щоб стати лікарем, щоправда, ще не визначилась, яким саме. А минулорічна Міс ліцею Ірина Вальчук збирається поповнити журналістські ряди – уже стала студенткою Львівського Національного університету ім.І.Франка.
На випускників, окрім урочистої частини, вітань батьків, друзів та знайомих чекали ще й святкові столи і зустріч першого дорослого світанку.
Наталія АНДРІЮК,
Радивилів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору