Рівне:

Створення та просування сайтів

Пенсіонери потерпають від аферистів

Кримінал 30-чер, 2005, 13:009 prov 1 112
На Рівненщині люди похилого віку все частіше потерпають від квартирних аферистів. До вирішення цієї проблеми долучилося обласне відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів. Нині в обласному осередку ветеранської організації допомагають кільком людям, які стали жертвами квартирних шахраїв, – повідомив заступник голови Всеукраїнського об’єднання ветеранів Олексій Наглюк.
Питання, на думку Олексія Наглюка, набуло особливої актуальності саме тепер, коли зросли ціни на житло, й старші люди в багатьох випадках тимчасово перебувають без опіки рідних, оскільки ті заробляють гроші за межами міста чи України.
Саме на таку категорію людей, як стверджують фахівці, й орієнтуються нечесні ділки. Передусім, входять у довіру, поступово роблять одиноку престарілу людину залежною від себе, переоформлюють житло. Потім, у ліпшому випадку, здають жертву до будинку престарілих. Вже там до нещасного приходить розуміння своїх помилок, та це вже пізно, бо до цього часу минають терміни оскарження або квартиру перепродують іншим власникам.
Біда в тім, що люди похилого віку не можуть розпізнати механіки дій шахраїв, бракує інформації. Тому в обласному відділенні Всеукраїнського об’єднання ветеранів вирішили запровадити цикл лекцій з цієї тематики, запрошувати працівників прокуратури, нотаріату. Перший такий захід, який відбувся цими вихідними, викликав неабиякий інтерес. У зал Палацу культури “Текстильник” прийшло близько сотні літніх людей, яких турбує це питання. Отримана інформація має вберегти їх від помилок.
Західна інформаційна корпорація.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору